Πήραν ανάσες, βλέπουν τους τραυματίες

Είναι πολλά τα προβλήματα του ΠΑΟΚ από απουσίες και ο Σούλης Μαρκόπουλος καλείται να κάνει αλχημείες και ημίμετρα σχήματα.
Πηγή: metrosport.gr
Πήραν ανάσες, βλέπουν τους τραυματίες

Ο Τσόχλας είναι εκτός, ο Κόνιαρης το ίδιο και ο Κούπερ ξεκουράστηκε λόγω πόνου. να κτύπημα στην πλάτη στην διάρκεια μιας από τις τελευταίες προπονήσεις δημιούργησε πρόβλημα στον Αμερικανό. Εκείνο το σημείο πρήστηκε, δημιούργησε οίδημα και η συμμετοχή τουστο ματς με τον Ηλυσιακό ήταν αμφίβολη.

Πλέον το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου –μη έχοντας αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Eurocup- θα είναι βελτιωμένοι, όπως ανέφερε και ο έμπειρος τεχνικός. Το επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ είναι εκτός έδρας το προσεχές Σάββατο (11/1, 15:30) κόντρα στον Ίκαρο Χαλκίδας.

Ο Μαρκόπουλος για ακόμα μια αγωνιστική (δεύτερη στη σειρά) δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Απόλλωνα Τσόχλα, όπως διέγνωσε ο επικεφαλής του ιατρικού τμήματος του ΠΑΟΚ Κώστας Σαμαράς, μετά την χθεσινή επανεξέταση του 30χρονου γκαρντ. Ο Τσόχλας θα επιστρέψει στις προπονήσεις στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας και θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του, στην αναμέτρηση της 14η αγωνιστικής με τον Κολοσσό (19/1).

Ο Κούπερ εξετάστηκε στο γήπεδο από τον Κώστα Σαμαρά, του δόθηκε φαρμακευτική αγωγή, ο γιατρός του ΠΑΟΚ έκανε λόγο για μυικό σπασμό και λογικά ο Αμερικανός θα μείνει τώρα εκτός για 2-3 μέρες. Ο Κούπερ όπως και οι άλλοι βασικοί παίκτες του ΠΑΟΚ τράβηξαν μεγάλο κουπί, με ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας, οπότε το σώμα είναι εξαιρετικά καταπονημένο.
Χθες, άπαντες ξεκουράστηκαν και πήραν ανάσες για την συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ θέλει να ρεφάρει εντός έδρας ήττες και να μείνει μέχρι τέλους στην 4η θέση.

Τα πολλά χαμόγελα ήρθαν από την άμυνα και ουσιαστικά η νίκη επί του Ηλυσιακού ήταν η πιο άνετη της φετινής χρονιάς. Ο ΠΑΟΚ δίνει σταδιακά χώρο και στη "νουβέλ βαγκ" που διαθέτει από το εφηβικό και το παιδικό, θέλοντας να αξιοποιήσει τα δικά του παιδιά.

Και από τη στιγμή, που τα χρήματα είναι μετρημένα, οι ευκαιρίες στους νεαρούς παίκτες θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

Διαβάστε ακόμη...