Φόβοι ότι χάνει τη χρονιά ο Χρ. Νικολαΐδης!

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις από το απόγευμα της Πέμπτης και μετά από δέκα ημέρες απουσίας από τα γήπεδα και πλέον έχουν ξεκινήσει μία μίνι προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος στις 25 του μήνα.
Πηγή: sport103.gr
Φόβοι ότι χάνει τη χρονιά ο Χρ. Νικολαΐδης!

Ωστόσο, τα δεδομένα είναι ίσως διαφορετικά για έναν «ασπρόμαυρο» και συγκεκριμένα τον Χρήστο Νικολαΐδη, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, αφού εκφράστηκαν φόβοι ότι μπορεί να χάσει όλη τη χρονιά!

Ο 20χρονος δεξιός εξτρέμ του Δικέφαλου, που απείχε από τα καθήκοντά του το τελευταίο διάστημα, όντας νοκ άουτ εξαιτίας τραυματισμού, υποβάλλεται όλες αυτές τις ημέρες σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί από πού προέρχονται αυτές οι ενοχλήσεις, που νιώθει. Μάλιστα, υπάρχει κίνδυνος ο νεαρός αθλητής του Δικέφαλου να έχει υποστεί κάταγμα κόπωσης, όπερ σημαίνει ότι αν επαληθευτούν οι αρχικές φοβίες, τότε θα χάσει όλη τη χρονιά. Κάτι που ούτως ή άλλως θα είναι πολύ άσχημο για τον ίδιο, αλλά και για την ομάδα του, που αποκτά αυτομάτως πρόβλημα στη δεξιά πτέρυγα, εκεί όπου υπάρχει μόνο ο Κώστας Τσεσμετζίδης. Στο μεταξύ, η παρουσίαση του Νίκου Γεωργιάδη από τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Διαβάστε ακόμη...