Επιλογές για όλες τις συνθήκες!

Από paok24.com: Oι "σταθερές" και τα ερωτηματικά ενόψει ντέρμπι!
Πηγή: paok24.com
Επιλογές για όλες τις συνθήκες!

Με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να προπονείται και σήμερα μόνος του στη Νέα Μεσημβρία, κορυφώνεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Σε αντίθεση με τον Φατίχ Τερίμ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει άλλο αγωνιστικό πρόβλημα πλην της δεδομένης πλέον απουσίας του αρχηγού του Δικεφάλου, με τον Ρουμάνο προπονητή να ξεκινάει από αύριο να εξωτερικεύει το σύνολο ή μέρος των σκέψεων του για το πως θα παρατάξει κόντρα στους "πράσινους".

Σε κάθε περίπτωση, οι Ντομινίκ Κοτάρσκι, Γιοάν Σάστρε, Τόμας Κεντζιόρα, Μπάμπα Ράχμαν, Σουαλιό Μεϊτέ, Μαγκομέντ Οζντόεφ θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι για το αρχικό σχήμα, ενώ από εκεί και πέρα υπάρχει πληθώρα επιλογών για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, πλην αυτής στο δεξί άκρο της άμυνας.

Έχουμε και λέμε: Για τον "παρτενέρ" του Κεντζιόρα υπάρχουν οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Γιάννης Μιχαηλίδης, ενώ για back up του Μπάμπα υπάρχει ο Ράφα Σοάρες.

Σε ότι αφορά τις δύο θέσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής, πίσω από τους Μεϊτέ, Οζντόεφ υπάρχουν οι Στέφαν Σβαμπ, Χάρης Τσιγγάρας και Μάρκος Αντόνιο, ενώ για τρεις θέσεις πίσω από τον κεντρικό επιθετικό, για την οποία "ερίζουν" οι Μπράντον Τόμας και Στέφανος Τζίμας, υπάρχουν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κίριλ Ντεσπόντοφ, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Τάισον και Τόμας Μουργκ, με κανέναν να μην μπορεί αυτή τη στιγμή να βάλει το... χέρι του στη φωτιά για το ποιοι θα πάρουν φανέλα βασικού και ποιοι θα καθίσουν στον πάγκο!

Eν κατακλείδι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, παρά την διαφαινόμενη απουσία του Βιεϊρίνια και τη βέβαια απουσία των Αλί Σαμάτα και Γουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ, έχει 19 "μάχιμους" ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής, γεγονός που του δίνει το δικαίωμα να σχεδιάσει κάτω από ιδανικές συνθήκες το πλάνο στο οποίο θα βασιστεί προκειμένου ο ΠΑΟΚ να κερδίσει τον Παναθηναϊκό και να βρεθεί στην κορυφή χωρίς... συγκάτοικο!

Διαβάστε ακόμη...