Τι έχει πάρει από τους «φουνταριστούς» ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν;

Από paok24.com: Χαμηλός απολογισμός από τους επιθετικούς της ομάδας.
Πηγή: paok24.com
Τι έχει πάρει από τους «φουνταριστούς» ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν;

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντεσπόντοφ, ο ΠΑΟΚ πέρασε με το εμφατικό 5-1 από την έδρα του Βόλου, πετυχαίνοντας πέντε γκολ μετά από δύο σερί τεσσάρες, ανεβαίνοντας προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας!

Το πέμπτο τέρμα του Δικεφάλου σημείωσε ο Στέφανος Τζίμας, ο οποίος είχε περάσει μερικά λεπτά νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο και έκανε πολύ γρήγορα αισθητή την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Το τέρμα του μικρού ήταν το μοναδικό που προήλθε από σέντερ φορ στο χθεσινό παιχνίδι και το PAOK24 έψαξε και εντόπισε τα τέρματα που έχει πάρει την τρέχουσα σεζόν ο «Δικέφαλος του Βορρά» από τους κεντρικούς επιθετικούς του.

Με τα πέντε τέρματα που πέτυχε απέναντι στον Βόλο η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, έφτασε τα 89 σε όλες τις διοργανώσεις, αριθμό που δεν έχει φτάσει για την ώρα καμία άλλη ελληνική ομάδα. Από τα 89 τέρματα που έχουν πετύχει οι «ασπρόμαυροι» μονάχα τα 14 προέρχονται από τους φουνταριστούς του, αριθμός που σίγουρα εγείρει προβληματισμό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπράντον Τόμας οδηγεί την κούρσα με οκτώ τέρματα, ενώ ακολουθούν Τζίμας και Σαμάτα που έχουν από τρία γκολ, με τον Tανζανό βέβαια να μετράει 1180′ συμμετοχών, ενώ τον «βενιαμίν» της ομάδας μόλις 286 αγωνιστικά λεπτά.

Διαβάστε ακόμη...