Και το όνομά του, Τζόνι Όττο

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ βρήκε τον παίκτη με ειδικό βάρος και παραστάσεις που έψαχνε για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, μετά από αναζήτηση αρκετών εβδομάδων.
Πηγή: paok24.com
Και το όνομά του, Τζόνι Όττο

Πρόκειται για τον Τζόνι Όττο, τον διεθνή Ισπανό αμυντικό με τεράστια καριέρα κυρίως σε Θέλτα και Γουλβς. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει πάνω από 300 συμμετοχές σε Λα Λίγκα και Πρέμιερ Λιγκ, παίζοντας με την ίδια ευχέρεια στα δεξιά της άμυνας και στα αριστερά, θυμίζοντας Βιεϊρίνια σε αυτό το κομμάτι, ενώ έχει και παιχνίδια σαν κεντρικός αμυντικός.

Το παιχνίδι του είναι ισορροπημένο, με τακτική παιδεία πολύ υψηλού επιπέδου και χαρακτηριστικά που βοηθάνε σε άμυνα και επίθεση.

Το πως βρέθηκε ο ΠΑΟΚ να μπορεί να πάρει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, γιατί υπό άλλες συνθήκες θα δυσκολευόταν πάρα πολύ, έχει να κάνει με ένα βαρύ πειθαρχικό παράπτωμα που έκανε στα τέλη Σεπτέμβρη και έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας.

Ο Τζόνι Όττο, επιτέθηκε σε έναν νεαρό συμπαίκτη του με αφορμή ένα χτύπημα που δέχτηκε στη προπόνηση και όταν τον έδιωξαν από αυτή, έφτυσε ένα μέλος του προπονητικού τιμ. Στη συνέχεια κατέστρεψε μία τηλεόραση στα αποδυτήρια και το συνολικό σκηνικό τον έθεσε εκτός ομάδας. Μέχρι τότε, ήταν μέλος της Γουλβς και είχε συμμετοχές στη φετινή σεζόν.

Ο παίκτης θέλει να κάνει ένα restart στη καριέρα του, ο ΠΑΟΚ τον έχει πείσει για αυτό, όμως θα πρέπει πρώτα απ όλα να μείνει ελεύθερος από την Αγγλική ομάδα, κάτι που θέλει και αυτή, εισπράττοντας όμως και ένα σοβαρό ποσό του συμβολαίου του. Κάτι που οι Άγγλοι θέλουν να αποφύγουν.

Η περίπτωσή του είναι προσιτή εφόσον λάβει κάποιο σοβαρό ποσό για τη λύση του συμβολαίου του, ο ΠΑΟΚ τον έχει ενημερώσει για τα χρήματα που είναι διαθέσιμος να δώσει και τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πότε θα μείνει ελεύθερος, κάτι που μπορεί να συμβεί και την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Διαβάστε ακόμη...