Στόχος: Καλοκαίρι του 2025 στο νέο αθλητικό κέντρο!

Ο ΠΑΟΚ έκανε τον αγιασμό του χώρου στο δήμο Θερμαϊκού, στον οποίο θα πραγματοποιηθεί το νέο αθλητικό κέντρο σήμερα και πλέον τα επόμενα βήματα, έχουν να κάνουν με την έναρξη των εργασιών αρχικά και στη συνέχεια, με τη μετακόμιση της ομάδας εκεί.
Πηγή: paok24.com
Στόχος: Καλοκαίρι του 2025 στο νέο αθλητικό κέντρο!

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των ανθρώπων του συλλόγου, στο δεύτερο μισό του 2024 αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες στην περιοχή και η επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη και του συλλόγου, είναι το καλοκαίρι του 2025, να μετακομίσουν στη Θέρμη, αρχικά, η πρώτη ομάδα, ο ΠΑΟΚ Β, η Κ19 και η πιθανόν και η Κ17, όπως μετέφερε ο Στέργιος Αναστασιάδης στον «αέρα» του City 106.1.

Στο ξεκίνημα της σεζόν 2025-2026 δηλαδή, ο ΠΑΟΚ να έχει μετακομίσει στο νέο υπερσύγχρονο αθλητικό του κέντρο και στη συνέχεια, να βρεθούν εκεί και όλα τα τμήματα υποδομής του.

Δεδομένης της επένδυσης που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στη Νέα Μεσημβρία και υπάρχουν βασικές υποδομές εκεί, στον ΠΑΟΚ θέλουν η μετακόμιση στη Θέρμη να πραγματοποιηθεί όταν όλα θα είναι έτοιμα και στο επίπεδο που πρέπει.

Σε κάθε περίπτωση όμως, ο στόχος σε περίπου 1,5 χρόνο από σήμερα, είναι η ομάδα να έχει μπει στο καινούργιο «σπίτι» της.

Διαβάστε ακόμη...