Ενέ: «Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον ΠΑΟΚ»

Aπό Paok24.com: Ο Ορχούν Ενέ, εξέφρασε το σεβασμό του για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ, ενώ ξεχώρισε τα σημεία που έκαναν τη διαφορά για τη νίκη και την πρόκριση της ομάδας του.
Πηγή: paok24.com
Ενέ: «Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον ΠΑΟΚ»

«Ο ΠΑΟΚ έκανε σπουδαία δουλειά στον όμιλο του, μετά από την ήττα στο πρώτο παιχνίδι από εμάς με 32 πόντους, ήρθαν και μας κέρδισαν στην Προύσα. Έδειξε χαρακτήρα, παρότι εμείς έχουμε μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ και θέλω να δώσω credit στο προπονητικό επιτελείο του ΠΑΟΚ για τη δουλειά που έκανε. Σεβόμαστε πολύ τον ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε, όπως και τη σταθερότητα με την παρουσία του στη διοργάνωση. Δεν είναι εύκολο να αντιδράσεις σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, όπως επίσης και να δείξεις την ποιότητα σου. Έχουμε έναν πολύ σημαντικό στόχο στο BCL. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Δούλεψε καλά το αμυντικό μας πλάνο, εκτελέσαμε καλά, σταματήσαμε τον Χάρισον που ήταν κυρίαρχος στο δεύτερο παιχνίδι. Είναι ένα από τα ελάχιστα παιχνίδια που κερδίσαμε από την άμυνα μας. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και αυτή η πρόκριση να μας δώσει χαρακτήρα στη συνέχεια της σεζόν. Μπορούμε να βελτιώσουμε το μπάσκετ που παίζουμε» είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για 13 περισσότερα ριμπάουντ της Τόφας (28-41) και τα 12/28 τρίποντα της ομάδας του και αν αυτά έκαναν τη διαφορά, σημείωσε… «Ο Γουάιλι έπαιξε τέλεια. Πήρε 8 επιθετικά ριμπάουντ και 17 συνολικά! Έχει αυτή τη δυναμική, ξεκίνησε τη σεζόν με τραυματισμούς και τώρα βρίσκει το ρυθμό του. Δεν ήταν έτσι στην Προύσα, εκεί δώσαμε εμείς πολλά επιθετικά ριμπάουντ στον ΠΑΟΚ. Ήταν επίσης πολύ συγκεντρωμένος. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ροτέισον στους ψηλούς, αλλά δεν έχει τόση μεγάλη ικανότητα στο ριμπάουντ. Τα τρίποντα τα βρήκαμε από κικ-άουτ καταστάσεις κάτι που δεν κάναμε στο δεύτερο παιχνίδι. Επίσης, παίξαμε καλή περιφερειακή άμυνα στον ΠΑΟΚ. Ελπίζω να σταματήσουμε να έχουμε σκαμπανεβάσματα».

Ο Τζέι Τζέι Ο’Μπράιεν από την πλευρά του, ανέφερε… «Ξέραμε τι να περιμένουμε από το πρώτο παιχνίδι τι να περιμένουμε από την ατμόσφαιρα. Σήμερα ήταν ακόμα πιο τρελή, από τις πιο εντυπωσιακές που έχω συναντήσει. Ξέραμε ότι έπρεπε να διορθώσουμε κάποια πράγματα από το δεύτερο παιχνίδι και να μείνουμε πειθαρχημένοι. Πήραμε τη νίκη, όλοι παίξαμε πολύ καλά και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε ένα δύσκολο όμιλο μπροστά μας, κάθε ομάδα που συνεχίζει έχει στόχο να κατακτήσει τον τίτλο, όριο μας είναι ο ουρανός αλλά ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι».

Διαβάστε ακόμη...