«Ο ΠΑΟΚ ζήτησε δανεικό τον Ροζιέ - Απαντάει άμεσα η Μπεσίκτας»

Από sdna.gr: Ο 27χρονος ακραίος μπακ της Μπεσίκτας, Βαλεντίν Ροζιέ, μπαίνει εκ νέου στο κάδρο του ΠΑΟΚ, με τα ΜΜΕ της Τουρκίας να σημειώνουν πως αναμένεται άμεσα απάντηση στον Δικέφαλο στην πρόταση δανεισμού του!
Πηγή: sdna.gr
«Ο ΠΑΟΚ ζήτησε δανεικό τον Ροζιέ - Απαντάει άμεσα η Μπεσίκτας»

Ο ΠΑΟΚ έχει επαναπροσεγγίσει την Μπεσίκτας για την περίπτωση του Βαλεντίν Ροζιέ δεδομένης της επιτακτικής ανάγκης που υπάρχει για ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας. Όπως αποκαλύπτουν οι Τούρκοι σε ρεπορτάζ της A spor, έχει κατατεθεί ήδη πρόταση από τους Θεσσαλονικείς για δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα, γίνεται λόγος και για υποχρεωτική ρήτρα αγοράς που αγγίζει τα 3.500.000 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση, ο Ροζιέ βρίσκεται εκτός ομάδας και δεν συγκαταλέγεται στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος στην Μπεσίκτας. Βάσει των Τούρκων, το κλαμπ της Πόλης αναμένεται να απαντήσει άμεσα στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του SDNA, πέρα από το θέμα της υποχρεωτικής οψιόν, στα γραφεία της Μ.Ασίας υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις που αφορούν τα οικονομικά δεδομένα της περίπτωσης του Ροζιέ. Κοινώς το συμβόλαιό του για το εξάμηνο του δανεισμού και κυρίως οι αξιώσεις του Γάλλου από τη νέα χρονιά.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ροζιέ απασχολεί τους Θεσσαλονικείς, είναι πράγματι στην ατζέντα των ανθρώπων του Δικεφάλου, ωστόσο, μέχρι και σήμερα σημειώθηκαν επαφές και συζητήσεις με -τουλάχιστον- έναν ακόμη δεξιό οπισθοφύλακα. Προσεχώς περισσότερα...

Διαβάστε ακόμη...