Η… παράξενη πρωτιά του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα!

Από paok24.com: Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τους Ηπειρώτες στην Τούμπα, για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League μετά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: paok24.com
Η… παράξενη πρωτιά του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να επιστρέψει στις νίκες, τις καλές εμφανίσεις και φυσικά στην κορυφή της Stoiximan Super League. Μπορεί η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να μην βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, διατηρεί όμως μία άλλη -όχι και τόσο θετική- πρωτιά!

Πιο συγκεκριμένα, παρά την αδιαφιλονίκητη παραγωγικότητα, ο Δικέφαλος κατέχει την πρωτιά στα χαμένα πέναλτι, με τους «ασπρόμαυρους» να μετρούν μόλις μία εύστοχη στις τέσσερις συνολικά εκτελέσεις. Το γκολ του Μπράντον Τόμας από τα έντεκα βήματα στο θρίαμβο του «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό (2-4) αποτελεί τη μοναδική φορά στην οποία ο ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα από την άσπρη βούλα.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου μετρούν τρία χαμένα πέναλτι, με τα δύο εξ αυτών μάλιστα να είναι στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όταν Στέφαν Σβαμπ και Αλί Σαμάτα δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Μπάουμαν. Τον «χορό» των χαμένων πέναλτι άνοιξε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος νικήθηκε από τον Κρίστινσον σε εκτέλεση πέναλτι στο ματς της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Κηφισιά στις 27 Αυγούστου.

Στην σχετική βαθμολογία ακολουθούν Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, οι οποίοι μετρούν δύο άστοχα πέναλτι, με τον τελευταίο βέβαια να έχει εκτελέσει εννιά (!), οι Σερραίοι πέντε και η ομάδα από τον Πειραιά επτά.

Διαβάστε ακόμη...