«Καμπανάκι» για επτά ενόψει ντέρμπι

Από forzaonline.gr: Άκρως απαιτητικό φαντάζει το καλεντάρι του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας δεδομένου πως ακολουθούν δύσκολες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Super League από τη στιγμή που τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΟΣΦΠ στην Τούμπα πλησιάζουν.
Πηγή: forzaonline.gr
«Καμπανάκι» για επτά ενόψει ντέρμπι

Κάτι που σημαίνει πως το ιδεατό για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι να έχει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του σε πλήρη ετοιμότητα, με την υποσημείωση ωστόσο πως έχει σημάνει συναγερμός λόγω των καρτών.

Επί του παρόντος, έξι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου βρίσκονται στο όριο τιμωρίας για μια αγωνιστική και πιο συγκεκριμένα, οι Στέφαν Σβαμπ, Μπράντον Τόμας, Ντόμινικ Κοτάρσκι, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Σουαλιό Μεϊτέ και Ζόαν Σάστρε. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η πιο δύσκολη περίπτωση είναι αναντίλεκτα του Μπάμπα Ράχμαν δεδομένου πως ο Γκανέζος αριστερός μπακ έχει αντικρίσει πέντε κίτρινες κάρτες και με ακόμη μια θα του επιβληθεί αυτόματα τιμωρία δύο αγωνιστικών.

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου, διατηρούν το δικαίωμα να δηλώσουν σε ποιον από τους επόμενους τέσσερις αγώνες θα δηλώσουν να εκτίσουν την τιμωρία τους οι ποδοσφαιριστές που θα συμπληρώσουν το όριο, όμως, δεδομένων των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν, έχει σημάνει συναγερμός.

Διαβάστε ακόμη...