Να τελειώσει ό,τι άρχισε στην Τούμπα

Από paok24.com: Ξεκάθαρος στόχος στον Βόλο...
Πηγή: paok24.com
Να τελειώσει ό,τι άρχισε στην Τούμπα

Η ήττα από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης ανήκει στο παρελθόν και ο ΠΑΟΚ κάνει τώρα focus στο Κύπελλο. Οι "ασπρόμαυροι" θα βρουν απέναντί τους τον Βόλο στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους "16" του θεσμού και ο στόχος είναι ξεκάθαρος.

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, με το 1-0 του πρώτου αγώνα να του δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, αλλά χρειάζεται σοβαρότητα για να "κλειδώσει" το εισιτήριο με φόντο τον επόμενο γύρο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ έχει βελτιώσει σημαντικά την εικόνα της το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, ένας σοβαρός ΠΑΟΚ δε θα έχει θέμα να "τσεκάρει" τη θέση του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του από την άλλη ταξίδεψαν χθες στον Βόλο, με τον Ρουμάνο τεχνικό να αφήνει στη Θεσσαλονίκη τον Αντρέ Βιεϊρίνια, ενώ εκτός είναι και ο Ιβάν Νάσμπεργκ, με τον Λευτέρη Λύρατζη να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Στον Βόλο βρίσκονται οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Λύρατζης, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Τζίμας.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δημήτριος Μαλούτας. Βοηθοί του θα είναι οι Καραγκιζόπουλος και Κούλα Χασάν και στο VAR o Βεργέτης.

Το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3HD.

Διαβάστε ακόμη...