Οι… αθώοι ανεβάζουν πανό που προβάλει επεισόδια!

Τελικά έγιναν επεισόδια στη Βούλγαρη στα τέλη Οκτωβρίου; Ήταν εκεί πρωταγωνιστές οπαδοί του Άρη με διάφορα όπλα στα χέρια ναι ή όχι; Ο επίσημος Άρης τα τα καταδίκασε ποτέ, τα καταδικάζει τώρα ή τελικά καταφέρνει και τα προβάλει με πανό το οποίο ανεβαίνει στο Χαριλάου από… αγνώστους σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών;
Πηγή: paok24.com
Οι… αθώοι ανεβάζουν πανό που προβάλει επεισόδια!

Τότε και μετά από τα επεισόδια με πρωταγωνιστές τσεκουροφόρους που το Σάββατο έψαχναν ΠΑΟΚτσήδες στο κέντρο της πόλης και την Κυριακή περίμεναν ΠΑΟΚτσήδες στη Βούλγαρη, ο επίσημος  Άρης και πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Μας προκαλεί έκπληξη, απορία και έντονη δυσφορία η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οποία κρίθηκαν προσωρινά προφυλακιστέοι εννέα φίλαθλοι του Άρη για το συμβάν της περασμένης Κυριακής στην περιοχή Βούλγαρη. Συμβάν για το οποίο δεν έφεραν καμία ευθύνη, καθότι δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από… άλλους οπαδούς, οι οποίοι, μέρα μεσημέρι, διέσχισαν ανενόχλητοι (!!!) μια μεγάλη απόσταση από την Ανατολική Θεσσαλονίκη μέχρι τη Βούλγαρη, υπό την ανοχή των οργάνων της Τάξης».

Τότε ο Άρης για να πείσει την κοινή γνώμη και τις δικαστικές Αρχές ανέφερε επισήμως ότι.. «οι οπαδοί μας δεν είχαν καμία ευθύνη».

Ο ΑΣ Άρης  συμπλήρωνε… «Είναι ανεπίτρεπτο να προφυλακίζονται άνθρωποι που δεν είχαν σχέση με το επεισόδιο που έλαβε χώρα, αλλά και άνθρωποι οι οποίοι ήταν αμυνόμενοι, από την επίθεση οπαδών οι οποίοι κατέφτασαν και μάλιστα με… αστυνομική συνοδεία στην περιοχή Χαριλάου για να δημιουργήσουν επεισόδια».

Σε μία πολύ δύσκολη περίοδο γεμάτη από επεισόδια μακριά από τα γήπεδα, αποφασίστηκε (μετά τις πιέσεις που ασκήθηκαν) ότι ακόμη και οι εννιά έπρεπε να αποφυλακιστούν. Ποιο το αποτέλεσμα;

Προχθές, στο σπίτι του Άρη, στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης και σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών όπου απαγορεύονταν η είσοδος στον οποιονδήποτε, ανέβηκε πανό το οποίο χωρίς περιστροφές αποθέωνε την βίαιη συμπεριφορά κατά οπαδών που τραυματίστηκαν στη Βούλγαρη με το ξεκάθαρα απειλητικό μήνυμα: «ΠΑΟΚ να είσαι και να φοβάσαι».

Το θέμα όμως δεν είναι ο Άρης, αλλά όσοι δίνουν την άνεση σε τέτοιους “οπαδούς” να θεωρούν τους εαυτούς άτρωτους και υπεράνω κάθε νόμου! Κατάλαβαν τώρα οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές ποιοι υιοθετούν τα επεισόδια και πανηγυρίζουν γι αυτά; Τι λέει τώρα ο επίσημος Άρης στου οποίου το σπίτι ανέβηκε τέτοιο πανηγυρικό πανό για βίαιες συμπεριφορές από αρειανούς; Ποιος το ανέβασε; Άλλος; Ποιος έχει την ευθύνη για την προβολή τέτοιων μηνυμάτων;  Τότε παρακαλούσαν και έκλαιγαν και πίεζαν για να μην συλληφθεί κανείς και τώρα προβάλουν τα απαράδεκτα γεγονότα μέσα στο γήπεδό τους. Γεγονότα που ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν καταδίκασαν!

Και όλοι αυτοί θα αναρωτηθούν γιατί συνεχίζονται τέτοιες καταστάσεις εκτός των γηπέδων…

Διαβάστε ακόμη...