Φάκελος κάρτες: Το όριο και η προσοχή

Από paok24.com: Μία ακόμη σημαντική παράμετρος με φόντο τη συνέχεια...
Πηγή: paok24.com
Φάκελος κάρτες: Το όριο και η προσοχή

O ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα non stop πρόγραμμα στο πρωτάθλημα με διαδοχικά, πολύ σημαντικά παιχνίδια και προφανώς, σε αυτό το διάστημα ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να έχει στη διάθεσή του όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές γίνεται.

Στη λογική αυτή, είναι σημαντικό να γίνεται και σωστή διαχείριση στο κομμάτι των καρτών, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι αρκετοί αυτοί που είναι στο... όριο στην Stoiximan Super League.

Πιο συγκεκριμένα, οι Σβαμπ, Κοτάρσκι, Μεϊτέ, Μπράντον Τόμας, Σάστρε και Κωνσταντέλιας έχουν από δύο κίτρινες κάρτες και σε περίπτωση που αντικρίσουν άλλη μία, τότε θα πρέπει να απουσιάσουν από ένα παιχνίδι πρωταθλήματος.

Μέχρι πέρυσι, αυτό που ίσχυε ήταν η ποινή της 1 αγωνιστικής όταν ένας ποδοσφαιριστής συμπλήρωνε 4 κίτρινες κάρτες. Ωστόσο, από φέτος δεν ισχύει αυτό, καθώς υπάρχουν -πλέον- διαφοροποιήσεις στον Πειθαρχικό Κώδικα.

Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να εκτίσουν ποινή 1 αγωνιστικής στις 3 κι όχι στις 4 κάρτες, ενώ μία ακόμη διαφοροποίηση είναι το γεγονός ότι η επόμενη τιμωρία είναι στις 6 κίτρινες και όχι στις 7, όπως ίσχυε πέρυσι, συνεπώς οι 6 που έχουν από 2 τώρα, θα πρέπει να προσέξουν πολύ...

Διαβάστε ακόμη...