ΠΑΟΚ – Τόφας: Τα τρίποντα, η άμυνα και το εκτός έδρας ρεκόρ…

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τόφας απόψε (19:30, Cosmote Sports 4 HD) και τα στοιχεία που μάζεψε το BCL, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα, δείχνουν τι... πρέπει να γίνει, προκειμένου να είναι ο Φώτης Τακιανός και οι παίκτες του, αυτοί που θα κάνουν το 1-0 απόψε.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ – Τόφας: Τα τρίποντα, η άμυνα και το εκτός έδρας ρεκόρ…

Πιο αναλυτικά...

«Ο ΠΑΟΚ έχει ρεκόρ 1-4 στα Play-Ins του BCL, με τη μοναδική νίκη να έρχεται την περασμένη σεζόν, όταν επικράτησε με 81-78 της Ρίτας Βίλνιους στο Game 2 της σειράς. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο BCL, κρίθηκαν με διαφορά όχι μεγαλύτερη από 3 πόντους.

Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στη διοργάνωση σε ποσοστό ευστοχίας τριών πόντων, με μέσο όρο 43,2% πίσω από τα 6.75. Όταν παίζει εντός έδρας, η ελληνική ομάδα σουτάρει με το ακόμη πιο θεαματικό 47% από το τρίποντο.

Η Τόφας έχει ρεκόρ 2-8 στα τελευταία 10 εκτός έδρας παιχνίδια της στο BCL και δέχτηκε περισσότερους από 90 πόντους σε κάθε ένα από τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια της μέχρι στιγμής στη σεζόν. Η Τόφας ήταν και πέρυσι στα Play-Ins και έχασε με 2-0 από μια άλλη ελληνική ομάδα, την ΑΕΚ.

Η Τόφας από την άλλη είναι πρώτη στο πρωτάθλημα σε ποσοστό ευστοχίας εντός πεδιάς, μετρώντας 50,8%. Η τουρκική ομάδα έχει επίσης την πιο παραγωγική επίθεση στο τέλος της κανονικής περιόδου, με μέσο όρο 88,7 πόντους ανά αγώνα».

Διαβάστε ακόμη...