«Ποντάρει» στη Ρουμανία ο Ραζβάν Λουτσέσκου!

Από paok24.com: Αισιόδοξος ο προπονητής του ΠΑΟΚ για το αν η Εθνική της πατρίδας του μπορεί να προκριθεί από τη φάση των ομίλων του Euro 2024!
Πηγή: paok24.com
«Ποντάρει» στη Ρουμανία ο Ραζβάν Λουτσέσκου!

Αισιόδοξος αναφορικά με την πορεία της Ρουμανίας στο Euro 2024, το οποίο θα διεξαχθεί στη Γερμανία, εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου με δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του.

Ερωτηθείς για το αν η Ρουμανία μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση, έχοντας κληρωθεί στον ίδιο όμιλο με το Βέλγιο, τη Σλοβακία και τον νικητή των play off της B΄ κατηγορίας του Nations League (Βοσνία, Ουκρανία, Ισραήλ ή Ισλανδία), ο προπονητής του ΠΑΟΚ απάντησε:

«Μάλλον θα καταφέρουμε να προκριθούμε από τους ομίλους! Είναι πιθανόν! Είναι αρκετά νωρίς βέβαια και τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική στο ποδόσφαιρο, ειδικά σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει σε έξι μήνες.

Μπορεί να υπάρξουν εθνικές ομάδες με χαμηλή βαθμολογία, που περνούν την κορυφαία στιγμή τους, όπου όλοι οι σημαντικοί παίκτες τους είναι σε φόρμα, με πολλά κίνητρα. Παράλληλα, μπορεί να υπάρξουν κορυφαίες εθνικές ομάδες που περνούν δύσκολες στιγμές, για αντικειμενικούς λόγους: τραυματισμοί, προβλήματα εντός ομάδας, κάποια επιπολαιότητα, κούραση".

Διαβάστε ακόμη...