«Ορμητήριο» η Τούμπα!

Από paok24.com: Θετικός είναι αν μη τι άλλο ο έως τώρα... εντός συνόρων απολογισμός του ΠΑΟΚστην Τούμπα, καθώς ο Δικέφαλος "μετράει" 7 νίκες και 1 ισοπαλία στα 8 παιχνίδια πρωταθλήματος στο "σπίτι" του.
Πηγή: paok24.com
«Ορμητήριο» η Τούμπα!

Μάλιστα, αυτή η επίδοση φέρνει τους "ασπρόμαυρους" στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας των ομάδων της Stoiximan Super League, την ίδια στιγμή που οι ήττες σε Ηράκλειο και Νέα Φιλαδέλφεια, όπως και η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκόστη Λεωφόρο, κατατάσσουν τον ΠΑΟΚ στην τέταρτη θέση της λίστας με τις εκτός έδρας επιδόσεις των 14 "μονομάχων", πίσω από Παναθηναϊκό (7 νίκες, 2 ήττες), ΑΕΚ(4 νίκες, 3 ισοπαλίες, 1 ήττα) και Ολυμπιακό (4 νίκες, 3 ισοπαλίες).

Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος μετά από 15 αγωνιστικές ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσουν στην Τούμπα τους τρεις του ΠΟΚ, ο δρόμος για να τερματίσει ο ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου είναι... ορθάνοιχτος, ενώ μακριά από το "σπίτι" του ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τον Άρη, τον Ατρόμητο, τον Βόλο, τον Παναιτωλικό, τον Πανσερραϊκό και τη Λαμία!

Διαβάστε ακόμη...