«Πότε επιστρέφει στη Ρουμανία ο Λουτσέσκου;»

Από paok24.com:Στην Ρουμανία, ο Ράζβαν Λουτσέσκου αποτελεί μόνιμα θέμα συζήτησης, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο των ΜΜΕ της χώρας του.
Πηγή: paok24.com
«Πότε επιστρέφει στη Ρουμανία ο Λουτσέσκου;»

Αυτή τη φορά, για το πότε θα επιστρέψει εκεί ώστε να αναλάβει κάποια ομάδα, με το «eurosport.ro» να χρησιμοποιεί την δική του ατάκα από πρόσφατη συνέντευξη, εκεί όπου ο Λουτσέσκου δήλωσε πως θέλει να παραμείνει στο εξωτερικό για μερικά ακόμη χρόνια. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από την πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να ανανεώσει το συμβόλαιο του, όπως ήδη θα διαβάσατε μέσα από τον PAOK24 News.

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κάνει πολύ καλή σεζόν στον πάγκο του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, της ομάδας με την οποία προκρίθηκε στους δεκαέξι του Conference League, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι πρώτος, με 6 σερί νίκες στα τελευταία παιχνίδια της χρονιάς.

Η τελευταία του εμπειρία στη Ρουμανία ήταν το 2014, όταν πέρασε 6 μήνες στον πάγκο της Petrolul Ploiesti. Ερωτηθείς πότε θα επιστρέψει στη χώρα, ο τεχνικός ήταν ξεκάθαρος.

Είπε ότι θα μπορούσε να επιστρέψει ανά πάσα στιγμή, αλλά ότι ήθελε να μείνει στο εξωτερικό για μερικά ακόμη χρόνια, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την πορεία του.

"Θα μπορούσα να επιστρέψω στη χώρα ανά πάσα στιγμή, εφόσον έχω επιτυχία και μια πορεία στο εξωτερικό, νομίζω ότι είναι σωστό για την επαγγελματική μου καριέρα να σκέφτομαι να μείνω στο εξωτερικό", είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σύμφωνα με το Sport.ro» είναι η αναφορά που έγινε από τους συμπατριώτες του.

Διαβάστε ακόμη...