Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Φοίνικας Σύρου

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις των Γιόσκο Μιλενκόσκι και Γιάννη Τακουρίδη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Φοίνικα Σύρου με 3-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Φοίνικας Σύρου

Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Όλα είναι καλά, παίξαμε ένα νορμάλ παιχνίδι, και πήραμε τη νίκη με 3-0. Το πρώτο σετ ήταν δύσκολο, διότι παίζαμε επαναπαυμένοι, αλλά από το δεύτερο σετ σοβαρευτήκαμε και έτσι καταλήξαμε στη νίκη. Πρώτα απ' όλα είναι σημαντικό ότι κλείσαμε τον πρώτο γύρο με νίκη, παίρνοντας την τρίτη θέση, κάτι το οποίο θα μας βοηθήσει στον δεύτερο γύρο. Έχουμε την διακοπή των Χριστουγέννων, και τώρα θα συνεχίσουμε την δουλειά, διότι θα πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το δεύτερο μέρος της σεζόν. Επιστρέφουμε με τρία απαιτητικά σερί παιχνίδια, με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Μίλωνα. Για εμάς δεν υπάρχουν διακοπές, μόνο 2-3 μέρες, και μετά συνεχίζουμε. Η ομάδα πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά ώστε να πετύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα σε όλο αυτό το διάστημα, αλλά στο τέλος όλα κύλησαν καλά».

Γιάννης Τακουρίδης:

«Είμαστε ευχαριστημένοι, διότι θέλαμε να κλείσουμε το 2023 θετικά, με μία ακόμα καθαρή νίκη και να συνεχίσουμε στον ρυθμό που βρισκόμαστε στις εγχώριες διοργανώσεις. Θέλαμε ένα καλό σερί, ώστε να χτίσουμε επάνω σε αυτό και να δουλέψουμε με μία καλή βάση για την συνέχεια. Είμαι ικανοποιημένος, για το γεγονός πως παίξαμε πλήρεις, αφού επανήλθε ο Βαν Ντεν Ντρις, ενώ εγκλιματίζεται και ο Τρούχτσεφ. Πάντα μία διακοπή βοηθάει, έχουμε 2-3 μέρες να καθαρίσουμε το μυαλό μας μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια. Χρειαζόμαστε ένα φρεσκάρισμα, τόσο σωματικό, όσο και πνευματικό».

Διαβάστε ακόμη...