Αγχωτική νίκη χωρίς… VAR! (vid)

Από paok24.com: Το... συλλεκτικό πέναλτι, το γκολ του Τζίμα, το "λυτρωτικό" αυτογκόλ και τα όργια ενός απίθανου επόπτη!
Πηγή: paok24.com
Αγχωτική νίκη χωρίς… VAR! (vid)

Να ολοκληρώσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στο 2023 και να παραμείνει στην κορυφή, καλείται σήμερα το απόγευμα (20:00) ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Κηφισιά, στο γήπεδο της Καισαριανής!

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Δικέφαλος κέρδισε μεν με σκορ 2-1 αλλά... καρδιοχτύπησε δε, σε ένα παιχνίδι όπου πρωταγωνιστής ήταν ο απίθανος βοηθός, Γιώργος Χριστοδούλου, από την Ημαθία, ο οποίος... ετσιθελικά κατήργησε το VAR και "έκοψε" φορές με ανύπαρκτα οφσάιντ τους "ασπρόμαυρους".

Στο 25ο λεπτό, μέσω του VAR καθώς ο Τσέτσιλας πετούσε... αετό, ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι, το πρώτο από τα... δύο που έχουν καταλογιστεί υπέρ του στο φετινό πρωτάθλημα, όμως ο Ζίβκοβιτς νικήθηκε από τον Κρίστινσον, με τους ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου να βρίσκονται συνεχώς στην επίθεση στο πρώτο μέρος και τελικά να παίρνουν αυτό που δικαιούνται στις καθυστερήσεις, με γκολ του Στέφανου Τζίμα.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ συνέχισε να δημιουργεί αλλά να μη βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, κάτι που έκανε η Κηφισιά στο 75΄ με κεφαλιά του Μασούρα. Τελικά, στο 78΄ ο Τσάπαν έδωσε με αυτογκόλ το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ και το 2-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τον Δικέφαλο να φτάνει στη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (74' Λύρατζης), Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (63' Σβαμπ), Οζντόεφ, Μουργκ (68' Νάρεϊ), Α. Ζίβκοβιτς (63' Κωνσταντέλιας), Τάισον, Τζίμας (74' Τόμας).

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κρίστινσον, Σάκιτς, Λούμορ, Βαφέας, Τσάπαν, Πέιος (84' Νίνης), Παπασάββας, Ιλιεφ (64' Ιπαλίμπο), Οζέγκοβιτς, Μασούρας (84' Αντερέγκεν), Τετέι.

Διαβάστε ακόμη...