Προαναγγελία αγώνα: Κηφισιά-ΠΑΟΚ

Από slgr.gr: Αυτή είναι η πρώτη αναμέτρηση της Κηφισιάς ως γηπεδούχος με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: slgr.gr
Προαναγγελία αγώνα: Κηφισιά-ΠΑΟΚ

Η νεοφώτιστη ομάδα σημείωσε το πρώτο γκολ της ιστορίας της στην μεγάλη κατηγορία στην μεταξύ τους συνάντηση για τον Α' Γύρο του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε με νίκη (2-1) του ΠΑΟΚ, όπου ο Γιάννης Μασούρας έβαλε το όνομα του δίπλα σε αυτό το ορόσημο για την Κηφισιά και είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1.

Η τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Καισαριανής ήταν και πάλι στις 21 Δεκεμβρίου 2011 για το Κύπελλο Ελλάδος, σε μια αναμέτρηση που είχε διακοπεί στο 15ο λεπτό με τον Εθνικό Αστέρα.

Σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα είχε βρεθεί στο γήπεδο της Καισαριανής στις 23 Μαρτίου 2002, όταν επικράτησε με 3-1 του Εθνικού Αστέρα χάρη σε δύο γκολ του Γ.Χ. Γεωργιάδη και ένα του Βασίλη Μπορμπόκη, ενώ για τους γηπεδούχους είχε σκοράρει ο Μπερνεάνου.

Η τελευταία νεοφώτιστη ομάδα που είχε αντιμετωπίσει στη Super League ήταν ο Βόλος τη σεζόν 2019-20, όπου επικράτησε με 2-0 στο πρώτο τους ματς που έγινε στο Βόλο και με 1-0 στο Β' Γύρο στο παιχνίδι της Τούμπας. Ακριβώς πριν ήταν τα ματς με τη Λαμία τη σεζόν 2017-18, όπου πάλι σημείωσε δύο νίκες χωρίς να δεχθεί τέρμα την πρώτη σεζόν, αρχικά στην Τούμπα με 4-0 και στη Λαμία με 2-0.

Διαβάστε ακόμη...