Αήττητο σερί 9 παιχνιδιών με 27 γκολ απολογισμό!

Από sdna.gr: Ένα αήττητο σερί 9 παιχνιδιών «τρέχει» ο ΠΑΟΚ, καταγράφοντας εντυπωσιακό απολογισμό στα γκολ καθώς έχει σκοράρει 27 φορές.
Πηγή: sdna.gr
Αήττητο σερί 9 παιχνιδιών με 27 γκολ απολογισμό!

Στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ δεδομένου πως εξασφάλισε πρόκριση και πρωτιά στους ομίλους του Conference League ενώ από την 14η αγωνιστική της Super League οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 32 βαθμούς, αφήνοντας στους 31 Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Από την ήττα στην OPAP Arena με 2-0, ο ΠΑΟΚ «τρέχει» ένα σερί εννέα παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας μόλις μία ισοπαλία κόντρα στην Αμπερντίν που δεν είχε κανένα αντίκτυπο επί της ουσίας σε αυτήν την «ξέφρενη» πορεία των ασπρόμαυρων.

Το εντυπωσιακό στοιχείο που προκύπτει, αφορά την επιθετική συγκομιδή του Δικεφάλου. Σε αυτό το αήττητο σερί, ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει 27 φορές, ισοπεδώνοντας στο πέρασμά του αρκετούς αντιπάλους του. Η μεγαλύτερη «πληγή» της περσινής σεζόν, η δυσκολία του Δικεφάλου να βρει δίχτυα παρά τις πολλές τελικές, έγινε το βασικό «όπλο» στα χέρια των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου που αποτυπώνουν φέτος μεγαλύτερη ποιότητα και δουλειά στο γήπεδο, εισπράττοντας... αποτέλεσμα.

Το περασμένο καλοκαίρι ήχησαν πολλά «καμπανάκια» στα αυτιά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ που ανέλυσαν σωστά τα δεδομένα και την κατάσταση όπως είχε διαμορφωθεί, προχωρώντας σε στοχευμένες κινήσεις. Επί του παρόντος, ο Δικέφαλος έχει χαφ με νούμερα, έχει ενεργοποιήσει τον Μουργκ, βιώνει την καλύτερη και πιο παραγωγική σεζόν -όπως τουλάχιστον εξελίσσεται- του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, τη δεύτερη... νιότη του Τάισον, απολαμβάνει τον Κωνσταντέλια στην εξέλιξή του, τον Μπράντον σε πιο ώριμη φάση του κ.ο.κ.

Προφανώς όλα αυτά έχουν έναν κοινό παρονομαστή. Τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Η μεγαλύτερη απόδειξη ποδοσφαιρικής ωριμότητας του ΠΑΟΚ ως κλαμπ ήταν όταν το καλοκαίρι, μετά την περσινή αποτυχία με... κερασάκι τον τελικό Κυπέλλου, δεν προσέφυγε σε κινήσεις πανικού αλλά ανέλυσε ποδοσφαιρικά την πραγματικότητα, δρομολογώντας κομβικές εξελίξεις για αλλαγές.

Σαφώς τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη και η σεζόν έχει πολύ δρόμο μπροστά της, με τους Θεσσαλονικείς να γνωρίζουν καλά πως σημασία έχει μόνο το επόμενο παιχνίδι. Και αυτό τους βρίσκει στην Καισαριανή με αντίπαλο την «ανεβασμένη» Κηφισιά. Εκεί που διακυβεύονται πολλά για τους ασπρόμαυρους που ξέρουν ότι με «διπλό» θα κρατήσουν την πρώτη θέση κατά την διάρκεια των εορτών και ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων του 2024.

Αναλυτικά το σερί των 9 αγώνων του ΠΑΟΚ:

05/11/23 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-4
09/11/23 ΠΑΟΚ - Αμπερντίν 2-2
12/11/23 ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 2-1
25/11/23 ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός 5-0
30/11/23 Άιντραχτ Φρανκφούρτης - ΠΑΟΚ 1-2
04/12/23 ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0
07/12/23 ΠΑΟΚ - ΝΠΣ Βόλος 1-0
14/12/23 ΠΑΟΚ - Ελσίνκι 4-2
17/12/23 Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 1-4

Διαβάστε ακόμη...