Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris-Βόλος 2004

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του Θαλή Θεοδωρίδη και της Αντιγόνης Παπαδοπούλου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Morris επί του Βόλου 2004 με 5-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Women's Football League.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris-Βόλος 2004

Θαλής Θεοδωρίδης:

«Είχα ζητήσει από τις παίκτριες μου να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με απόλυτη σοβαρότητα, σα να είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι μέχρι τώρα, διότι έτσι έπρεπε να ήταν. Θέλαμε τη νίκη, τους τρεις βαθμούς και μία καλή εμφάνιση. Πετύχαμε πέντε γκολ, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, παίξαμε με πάρα πολλές παίκτριες, αφού και εκείνες που ήρθαν από τον πάγκο ήταν εξίσου καλές. Κρατήσαμε το σκορ σε υψηλά δεδομένα. Θα πρέπει να πούμε όμως ότι μας βοήθησε και ο τρόπος παιχνιδιού του αντιπάλου, αφού ο Βόλος έπαιξε ανοικτά, δεν κλείστηκε πίσω, άφησε χώρους, και αυτό το εκμεταλλευτήκαμε, αφού διαθέτουμε παίκτριες με μεγάλη ποιότητα. Αξίζουν συγχαρητήρια στις παίκτριες μας, αλλά και στου Βόλου, για το πως αντιμετώπισαν το παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι ότι τα συνεχόμενα παιχνίδια έδωσαν αγωνιστικό ρυθμό στην ομάδα μας. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια, και από τις προπονήσεις, μπορέσαμε να περάσουμε τα στοιχεία που θέλουμε στην ομάδα. Νομίζω όμως ότι η διακοπή είναι απαραίτητη, για να γεμίσουν όλοι τις μπαταρίες τους, να ξεκουραστούν, να αποφορτιστούν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι παίκτριες μας δεν παίζουν μόνο στον ΠΑΟΚ, έχουμε 14 διεθνείς με όλες τις ομάδες της Εθνικής Ομάδας, γυναίκες, νεάνιδες, κορασίδες, ενώ και οι ξένες παίκτριες μας είναι και αυτές διεθνείς με τις χώρες τους. Πολλά ταξίδια, μεγάλη κόπωση.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε και απουσίες. Η Βαρδαλή, η σημαία της ομάδας, έχει παίξει σε λίγα παιχνίδια, διότι έχει έναν τραυματισμό τον οποίο εύχομαι και ελπίζω να τον ξεπεράσει και να είναι έτοιμη και κοντά μας από το 2024. Το ίδιο και η Φανή Δοϊρανλή. Η διακοπή αυτή θα μας κάνει καλό, διότι θα ξεκουραστούμε, και να ετοιμαστούμε για ένα απαιτητικό 2024.

Η ευχή μου για το 2024 είναι πρώτα απ' όλα να έχουμε υγεία, διότι είναι το υπέρτατο αγαθό για όλους. Να σταματήσουν οι πόλεμοι, γιατί και αυτό είναι ένα δεινό το οποίο δεν ζούμε άμεσα, αλλά το βλέπουμε. Να καταφέρουμε στο τέλος να πάρουμε το πρωτάθλημα, διότι αυτός είναι ο στόχος μας. Πάνω απ' όλα να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας αλλά και τους εαυτούς μας».

Αντιγόνη Παπαδοπούλου:

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Παίξαμε στον δικό μας ρυθμό, σκοράραμε νωρίς και πετύχαμε πέντε γκολ. Δείξαμε ποιοι είμαστε, τον χαρακτήρα μας. Κλείσαμε το 2023 με τον καλύτερο τρόπο. Έχουμε καιρό να προετοιμαστούμε για το δεύτερο μισό της σεζόν, η οποία θα είναι πολύ απαιτητική. Είμαι χαρούμενη που πέτυχα δύο γκολ και βοήθησα την ομάδα μου».

Διαβάστε ακόμη...