Τι ισχύει με τον Τάισον - Το εναλλακτικό πλάνο του Λουτσέσκου

Από sdna.gr: Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη καθώς Τάισον - Αντρίγια έμειναν εκτός αποστολής. Προληπτικά εκτός ο Βραζιλιάνος, δεν ήθελε να ρισκάρει με τη συμμετοχή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: sdna.gr
Τι ισχύει με τον Τάισον - Το εναλλακτικό πλάνο του Λουτσέσκου

Ο ευρωπαϊκός θρίαμβος ανήκει στο… παρελθόν για τους Θεσσαλονικείς που έχουν στρέψει την προσοχή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Σε μία από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές έδρες της περιφέρειας.

Το έργο των ασπρόμαυρων -σε πρώτη ανάγνωση- φαντάζει ακόμη δυσκολότερο από τη στιγμή που θα στερηθούν δύο κομβικούς ποδοσφαιριστές τους και συγκεκριμένα τους Τάισον και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Ο Σέρβος κινείται ακόμη συντηρητικά δεδομένου πως δεν έχει επανέλθει πλήρως ενώ ο Βραζιλιάνος προτιμήθηκε να προφυλαχθεί καθώς αισθάνθηκε μια επιβάρυνση στο πόδι του.

Με γνώμονα πως διάγει μια άκρως γεμάτη σεζόν, με σερί παιχνίδια, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του προτίμησαν να μην ρισκάρουν με την συμμετοχή του και να μείνει στην Θεσσαλονίκη για να προφυλαχθεί.

Επί του παρόντος τόσο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ όσο και ο ίδιος είναι καθησυχαστικοί και αναμένεται άμεσα να μπει ξανά με την ομάδα. Σε κάθε περίπτωση θα είναι υπό την επίβλεψη των ανθρώπων του Δικεφάλου.

Αυτή θα είναι μόλις η τρίτη απουσία του Βραζιλιάνου από την ασπρόμαυρη αποστολή καθώς βρέθηκε στα πιτς στην ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη και στη νίκη επί του Παναιτωλικού στην Τούμπα λόγω καρτών.

Όσο για το εναλλακτικό πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου; Επιστρατεύεται σε ρόλο επιτελικού ο Μουργκ, με τους Κωνσταντέλια και Ντεσπόντοφ στις πτέρυγες.

Διαβάστε ακόμη...