Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Φανταστικό αυτο που πέτυχε ο Ραζβάν»

Από thessports.gr:Από το απόγευμα της Τετάρτης βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο Μιρτσέα Λουτσέσκου για να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ελσίνκι στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Conference League.
Πηγή: thessports.gr
Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Φανταστικό αυτο που πέτυχε ο Ραζβάν»

Ο πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου εθεάθη στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου, το απόγευμα της Τετάρτης και μίλησε σε ρουμανικά ΜΜΕ για την επιτυχία του Δικεφάλου στην διοργάνωση και είπε για μια ακόμα φορά πως του είναι δύσκολο να ζει χωρίς ποδόσφαιρο.

«Φανταστικό αυτό που πέτυχε ο Ραζβάν την φετινή σεζόν στην Ευρώπη. Όχι τόσο η πρόκριση αλλά το γεγονός ότι πέτυχε μερικά εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια αυτής της διοργάνωσης, ειδικά τις δύο νίκες εναντίον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Πριν από ενάμιση χρόνο, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κέρδισε το Europa League και τώρα κέρδισε Μπάγερν Μονάχου 5-1», είπε αρχικά ο Μιρτσέα Λουτσέσκου λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη.

Στην συνέχεια ο Λουτσέσκου, πρόσθεσε: «Το αποτέλεσμα σε αυτόν τον όμιλο τον έκανε εξαιρετικά σημαντικό, που εκτιμήθηκε σε όλο τον κόσμο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όντας στον τελευταίο αγώνα στον όμιλο, θα το δω από κοντά, είναι δύσκολο να ζεις χωρίς ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμη...