ΠΑΟΚ και Carabao γεμίζουν με ενέργεια την Ελλάδα

Από paokfc.gr: Ο παγκόσμιος ηγέτης στην κατηγορία των ενεργειακών και ισοτονικών ποτών, Carabao, έρχεται στη χώρα μας για να μας γεμίσει δύναμη κι ενέργεια! Αρωγός στο νέο ξεκίνημα της Carabao στην Ελλάδα θα είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας των δύο εταιρειών.
Πηγή: paokfc.gr
ΠΑΟΚ και Carabao γεμίζουν με ενέργεια την Ελλάδα

Το Carabao Energy Drink, προϊόν του παγκόσμιου κολοσσού των ενεργειακών κι ισοτονικών ποτών Carabao Group, με παρουσία σε 54 χώρες, έρχεται και στην Ελλάδα μέσω της Carabao Greece.

H Carabao, κατέχοντας μεγάλο μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς, ιδιαίτερα της αγγλικής, επέλεξε τον ΠΑΟΚ για να προχωρήσουν μαζί σ' αυτό το νέο ξεκίνημα στη χώρα μας και να μας γεμίσουν με δύναμη κι ενέργεια.

Οι άνθρωποι της Carabao κατέληξαν πως το DNA τους και το μαχητικό πνεύμα που διέπει την εταιρεία και τα προϊόντα τους, ταιριάζει απόλυτα με την ψυχοσύνθεση και τις αρχές της ομάδας μας και φυσικά των φιλάθλων της.

Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στην ασπρόμαυρη οικογένεια την Carabao! Τα καλύτερα έρχονται! Μείνετε συντονισμένοι...

Διαβάστε ακόμη...