Πρωτοβουλία του ΠΑΟΚ στη Λίγκα για επαφές με την κυβέρνηση και τιμωρία με... αναστολή

Από sdna.gr: Οι κυβερνητικές αποφάσεις για "λουκέtο" στις εξέδρες της Super League 1 απασχόλησαν τον συνεταιρισμό, με τον ΠΑΟΚ να προτείνει επαφές... καλής θέλησης με την κυβέρνηση στο Δ.Σ..
Πηγή: sdna.gr
Πρωτοβουλία του ΠΑΟΚ στη Λίγκα για επαφές με την κυβέρνηση και τιμωρία με... αναστολή

Ένα από τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τις ΠΑΕ της Super League τις τελευταίες ώρες, είναι η απόφαση της Κυβέρνησης να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος, αλλά και αυτοί του Κυπέλλου για το επόμενο δίμηνο, ως τις 12 Φεβρουαρίου, ως συνέπεια των όσων συνέβησαν στο ντέρμπι "αιωνίων" στο βόλεϊ, με τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Πρόκειται φυσικά για μία απόφαση που αποτελεί τεράστιο πλήγμα για όλες τις ομάδες και στο σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας αφού οριστικοποιήθηκε αφενός η αποχώρηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία κι αφετέρου εκείνη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, έπεσε στο τραπέζι και το συγκεκριμένο θέμα.

Μάλιστα, υπήρξε πρόταση πλευράς ΠΑΟΚ και του Μάκη Γκαγκάτση να συσταθεί άμεσα μία επιτροπή, μετά την εκλογή του νέου προεδρείου, που θα έχει επαφές με την κυβέρνηση και δη με τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Αθλητισμού, κ.κ. Οικονόμου και Βρούτση.

Μία πρόταση που έβαλε στο τραπέζι ο αντιπρόεδρος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, η οποία θα μπορούσε να τύχει θετικής αποδοχής από την Κυβέρνηση και στην οποία συμφώνησαν και οι υπόλοιπες ομάδες, είναι να μειωθεί στο μισό η τιμωρία των αγώνων κεκλεισμένων, δηλαδή στον ένα μήνα και για τον επόμενο να τελεί σε αναστολή. Εκεί ωστόσο να τιμωρηθεί μόνο η ομάδα στο γήπεδο της οποίας θα έχουν προκληθεί επεισόδια κι όχι συνολικά η κατηγορία, όπως αποφάσισε τώρα η Κυβέρνηση.

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης από την πλευρά του Παναθηναϊκού πρόσθεσε πως εκτός από τη συγκεκριμένη πρόταση, θα πρέπει να δώσουν να καταλάβουν στην Κυβέρνηση και το πώς ακριβώς έχει η κατάσταση στα ελληνικά γήπεδα, ώστε να αντιληφθεί τα πραγματικά προβλήματα που υπάρχουν. Να κινηθεί δηλαδή, ουσιαστικά, σε δύο άξονες η αντιπροσωπεία της Λίγκας, αφενός με προτάσεις για να επιστρέψει πιο γρήγορα ο κόσμος στις εξέδρες κι αφετέρου να δείξει την ρίζα του κακού για όσα συμβαίνουν.

Διαβάστε ακόμη...