Ντέρμπι κεκλεισμένων των θυρών - Με αστερίσκο το ματς με Ολυμπιακό!

Από sdna.gr: Το μεγάλο ατού του ΠΑΟΚ στο β΄γύρο, όπου και υποδέχεται στο γήπεδο της Τούμπας κατά σειρά τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ακυρώνεται μετά την απόφαση για κεκλεισμένων των θυρών - Με αστερίσκο το ματς με τους Πειραιώτες.
Πηγή: sdna.gr
Ντέρμπι κεκλεισμένων των θυρών - Με αστερίσκο το ματς με Ολυμπιακό!

Αναβρασμός στις τάξεις των ασπρόμαυρων μετά την απόφαση της Κυβέρνησης να μπει λουκέτο στους αγώνες της Superleague 1 για δύο μήνες, ήτοι μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2024!

Και αυτό γιατί ο Δικέφαλος έχει δώσει όλα τα ντέρμπι (σ.σ. με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό) εκτός έδρας στον α΄γύρο και ως εκ τούτου υποδέχεται τους τρεις συνδιεκδικητές στο «σπίτι» του. Με βάση τον προγραμματισμό, τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό (την 20η αγωνιστική) και ΑΕΚ (την 22η) θα γίνουν χωρίς κόσμο δεδομένου πως εμπίπτουν δεδομένα στο δίμηνο της «τιμωρίας» που αφορά όλες της ομάδες της Superleague 1.

Με ερωτηματικό το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό καθώς -αρχικά- η 23η αγωνιστική επρόκειτο να γίνει στις 10-11 Φεβρουαρίου, δηλαδή εντός του διαστήματος που όρισε η Κυβέρνηση για κεκλεισμένων. Μετά την αποχή των διαιτητών όμως, η 14η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 16-17 Δεκεμβρίου και βάσει του κανονισμού «μετακυλίονται συναφώς οι χρονικά επόμενες αγωνιστικές».

Ως εκ τούτου αν δεν υπάρξει αγωνιστική μεσοβδόμαδα, τότε θεωρητικά το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός θα γίνει με κόσμο. Σε κάθε περίπτωση, αύριο (12/12) είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση της Super League και το πρώτο θέμα της συνεδρίασης είναι ο ορισμός των αναβληθέντων αγώνων λόγω της στάσης εργασίας των διαιτητών και ο καθορισμός του προγράμματος της συνέχειας.

«Ορισμός αναβληθέντων αγώνων 14ης αγωνιστικής, τροποποίηση ορισμού αγώνων 15ης και 16ης αγωνιστικής, ορισμός αγώνων 17ης και 18ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League ανδρών και τροποποίηση ετήσιου συνοπτικού προγράμματος του τελευταίου μετά την από 7/12 ανακοίνωση της Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο. Τοποθέτηση του Συνεταιρισμού επί των πρόσφατων γεγονότων στο χώρο της διαιτησίας».

Διαβάστε ακόμη...