Τσέκαρε εισιτήριο για το Final-8 του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ

Από forzaonline.gr: Μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρώτου γύρου της Basket League και ο ΠΑΟΚ κατάφερε να έχει κλεισμένο το εισιτήριο του για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος.
Πηγή: forzaonline.gr
Τσέκαρε εισιτήριο για το Final-8 του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ

Η 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (11/12, 20:15, ΕΡΤ3) με την αναμέτρηση Καρδίτσα – Ολυμπιακός, η οποία ωστόσο δεν επηρεάζει τα εισιτήρια για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΟΚ.

Οπότε, οι τελευταίες εκκρεμότητες θα κλείσουν στην 11η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, με τις επτά πρώτες ομάδες στην κατάταξη να παίρνουν το εισιτήριο για την τελική φάση του θεσμού.

Θέση στο Final Eight έχουν ήδη εξασφαλίσει μαθηματικά ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο Προμηθέας, η ΑΕΚ, ο Άρης. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει, λοιπόν, η αναμέτρηση του Περιστερίου bwin με την ΑΕΚ (24/12, 17:15, ΕΡΤ3).

Με νίκη, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη παίρνει την 7η θέση. Εάν, όμως, ηττηθεί και ο Κολοσσός κερδίσει το Μαρούσι (23/12, 18:00, ERTSPORTS 1), τότε εκείνη θα υστερεί στην ισοβαθμία με τους Ροδίτες, μιας και είχε χάσει στο σμαραγδένιο νησί. Αν, βέβαια, χάσει και ο Κολοσσός τότε την πρόκριση θα πάρει το Περιστέρι.

Να θυμίσουμε ότι το UNICEF Trophy και την τελευταία θέση στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεκδικήσουν ο Πανιώνιος, ο Μίλωνας, η Δόξα Λευκάδας και η Μεγαρίδα.

Διαβάστε ακόμη...