Ο Μπέος κάνει το παιχνίδι του Μαρινάκη

Απο paok24.com: Σε συνεργασία με όσους τον φιλοξενούν δημιουργεί εντυπώσεις χωρίς στοιχεία
Πηγή: paok24.com
Ο Μπέος κάνει το παιχνίδι του Μαρινάκη

Σε καλή φάση είναι πλέον οι σχέσεις Μπέου-Μαρινάκη κάτι που αποδεικνύεται τελευταία από πολλά και διάφορα γεγονότα, με αποκορύφωμα το τέλος του αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός την περασμένη εβδομάδα.

Ο Μπέος που πάντα βρίσκει βήμα για να δημιουργήσει εντυπώσεις, τώρα έπρεπε να επιτεθεί στους διαιτητές. Σκοπός; Η ακόμη μεγαλύτερη ένταση στο ποδόσφαιρο, ακόμη-ακόμη και η νέα αποχή των διαιτητών! Οι οποίοι ζητάνε να μην τους επιτίθενται! Κάτι που αφού το ζητάνε, γίνεται ακριβώς το αντίθετο από τις δυνάμεις που δεν μπορούν εντός γηπέδου και επιδιώκουν την ένταση έξω από αυτό. Γι' αυτό θα συνεχίσουν τις επιθετικές αναφορές εναντίον τους!

Κάπως έτσι ο Μπέος κάνει λόγο για παράνομο στοιχηματισμό στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ! Έτσι, χωρίς στοιχεία κατά των διαιτητών ή άλλων και χωρίς να του ζητάνε να πει πώς ακριβώς στοιχειοθετείται κάτι τέτοιο! Εντυπώσεις για τις εντυπώσεις και πίεση για την πίεση, πάντα στα ίδια Μέσα που πολύ θα ήθελαν να τον δουν και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως άλλωστε διέδιδαν επί χρόνια.

Αυτός είναι ο Μπέος όμως! Τη μέρα που χαροπαλεύει άνθρωπος και υπάρχει αναβρασμός με τους διαιτητές, προβάλει κινήσεις εντυπωσιασμού που συμφέρουν «φίλους» του, χωρίς κανένα ουσιαστικό περιεχόμενο.

Διαβάστε ακόμη...