Για τη νίκη με το μυαλό στο… Κύπελλο ο ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Πέφτει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής, στο Παλατάκι με τον Κολοσσό Ρόδου...
Πηγή: paok24.com
Για τη νίκη με το μυαλό στο… Κύπελλο ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μία εβδομάδα με σκαμπανεβάσματα, αφού μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο στην έδρα της ΑΕΚ, στο δεύτερο έχασε με 90-70 και στη συνέχεια, πήρε σημαντική νίκη επί της Μπενφίκα (76-74) για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και το αποψινό παιχνίδι, έχει το δικό του ενδιαφέρον, δεδομένου ότι ο πρώτος εγχώριος στόχος είναι η εξασφάλιση μιας θέσης στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», είναι στο 4-4 και με νίκη, ισοβαθμεί με Περιστέρι και Άρη, ανεβαίνοντας στην 4η θέση, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης αναμένεται να είναι και πάλι στη 12άδα, αλλά δεν είναι στο 100% λόγω των ενοχλήσεων που έχεις τη μέση, ενώ όσον αφορά τον Κολοσσό, προέρχεται από το 78-81 από τον Παναθηναϊκό και βρίσκεται στο 3-5.

Οι Ροδίτες, ποντάρουν και φέτος πολλά στην έδρα τους, μακριά από αυτήν ως τώρα, έχουν κερδίσει μόνο τον πολύ αδύναμο Απόλλωνα Πάτρας και κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Γκάουντλοκ έμεινε εκτός λόγω ενός προβλήματος της τελευταίας στιγμής.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Τσολάκος, Μαγκλογιάννης και Χριστινάκης.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 20:15 και μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3.

Διαβάστε ακόμη...