Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Διομήδης Άργους

Οι δηλώσεις του Στέλιο Σεϊρεκίδη και Γιώργου Ελευθεριάδη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Διομήδη Άργους με 27-26, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Handball Premier.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Διομήδης Άργους

Στέλιος Σεϊρεκίδης:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, έπαιξαν πολύ καλό χάντμπολ, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο μας. Ο Διομήδης έχει πολύ καλή ποιότητα, εμείς από την πλευρά μας θέλαμε να κοιτάξουμε το τι καλύτερο μπορούμε για να τους αντιμετωπίσουμε. Πιστεύω τα καταφέραμε, έστω και στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια. Τα παιδιά προσπαθήσαν, σίγουρα κάνουμε ακόμα πολλά λάθη και επιπόλαια, τα οποία κάποια στιγμή θα στοιχίσουν. Πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Από κει και πέρα, είναι ένα βήμα παραπάνω, προχωράμε, πιο πολύ συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στη συνέχεια».

Γιώργος Ελευθεριάδης:

«Το καλό είναι ότι έχουμε βρει έναν ρυθμό, και αυτό φαίνεται μέσα απ' όλα τα παιχνίδια. Είμαστε μπροστά στο σκορ, δεν έχουμε βρεθεί να κυνηγάμε. Από κει και πέρα, περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι, διότι έχουμε τους ίδιους στόχους με τον Διομήδη. Κερδίσαμε, πήραμε τους δύο βαθμούς, αυτό έχει σημασία, και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος».

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...