Γιατί κάποιοι συμβιβάζονται με τον ρόλο του Δούρειου Ίππου;

Το τάιμινγκ για τον ΠΑΟΚ είναι καλό και προφανώς η ομάδα αυτή τη στιγμή εμφανίζει εξαιρετική προοπτική για το μέλλον.
Πηγή: paok24.com
Γιατί κάποιοι συμβιβάζονται με τον ρόλο του Δούρειου Ίππου;

Και για τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Ιβάν Σαββίδη φαίνεται πολύ καλό, μιας και οι δυσκολίες που έφερε ο πόλεμος στην Ουκρανία, λιγοστεύουν μέρα με τη μέρα. Παρά τον πόλεμο που έχει δεχτεί, αυτός κινείται με σχέδιο και αναπτύσσεται κάτι που φάνηκε και από την αγορά του λιμανιού στον Βόλο.

Και ενώ ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ βάζει μπρος στην κατασκευή του νέου γηπέδου αλλά και του νέου προπονητικού κέντρου – εξίσου σημαντικό έργο, ένα τεράστιο πρότζεκτ που αλλάζει επίπεδο και με αθόρυβες κινήσεις προχωράει γρήγορα – τα δημοσιεύματα από γνωστά ή ανύπαρκτα δημοσιογραφικά πιστόλια για δήθεν επικείμενη εξαγορά της ομάδας από τον Τέλη Μυστακίδη, συνεχίζουν να πυροβολούν. Και μάλιστα, συνήθως σε στοχευμένο τάιμινγκ, δείγμα που μας κίνησε την περιέργεια.

Για παράδειγμα, ο τελευταίος Πίκος Απίκος που εμφανίστηκε, παρουσίασε την υπόθεση εξαγοράς τελειωμένη, πέντε ώρες πριν από τον κρίσιμο αγώνα της ομάδας στη Φρανκφούρτη. Το δημοσίευμα δεν είχε καμία αναφορά σε πηγές του περιβάλλοντος Σαββίδη.

Η προηγούμενη φορά που αναπτύχθηκε η φημολογία, ήταν το περασμένο καλοκαίρι όταν υπήρχε αναβρασμός λόγω της καθυστέρησης των μεταγραφικών κινήσεων και της αγωνίας όλων να ανταπεξέλθει η ομάδα σε νοκ άουτ φάσεις, με αποτέλεσμα να βολεύει να μπει λάδι στη φωτιά. Να δηλητηριάσουν την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Όταν όμως η ομάδα κάνει καλά τη δουλειά της, η προσπάθεια δημιουργίας τεχνητής κρίσης, πέφτει στο κενό.

Δεν θα ανατρέξουμε πιο πίσω γιατί το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Σε περίοδο κρίσης, εμφανίζεται το συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα με πρωταγωνιστές τα ΜΜΕ του Πειραιά που ή δημοσιεύουν τα πρωτογενή θέματα ή αναδημοσιεύουν με μένος το κάθε ανύπαρκτο Μέσο που μπορεί να έχει καταγράψει το οτιδήποτε αφορά στο συγκεκριμένο αφήγημα.

Και άντε, για τα Μέσα του Πειραιά, ξέρουμε καλά ποιες είναι οι τακτικές τους και πως προσπαθούν να επηρεάζουν καταστάσεις. Ο επιχειρηματίας Τέλης Μυστακίδης, πως ανέχεται να χρησιμοποιείται το όνομά του σε ρόλο Δούρειου Ίππου; Γιατί δεν διαψεύδει κάτι που ξέρουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε πως δεν είναι αληθές; Δεν αντιλαμβάνεται ή δεν θέλει να το αντιληφθεί;

Για να υπάρχει εξαγορά του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να υπάρχει και διάθεση πώλησής του από τον Ιβάν Σαββίδη. Κάτι που σας διαβεβαιώνουμε με σιγουριά πως δεν υπάρχει. Αντιθέτως. Κάποιες από τις εταιρίες του μπορεί και να τις πουλήσει αν έχει όφελος, όπως κάνουν όλοι οι επιχειρηματίες ανά τη Γη. Αρκεί να έχει κέρδος και πλάνο επένδυσης των χρημάτων που θα λάβει. Ο ΠΑΟΚ όμως που είναι η μεγάλη του καψούρα, δεν υπάρχει ενδεχόμενο να πουληθεί.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πλέον είναι υποψιασμένος και εννοείται πως δεν είναι αχάριστος. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ανεβάσει τον πήχη, ο κόσμος έχοντας περάσει πάρα πολλά στο παρελθόν δεν διαπραγματεύεται τίποτα όσον αφορά στον ηγέτη του συλλόγου, στεκόμενος απέναντι σε όλους όσους πιστεύουν πως μπορούνε να τον φθείρουν.

Διαβάστε ακόμη...