Σε πελάγη ευτυχίας ο Ιβάν Σαββίδης!

Από paok24.com: Η χαρά του μεγαλομετόχου και η "συμμετοχή" του στο "διπλό" στη Φρανκφούρτη!
Πηγή: paok24.com
Σε πελάγη ευτυχίας ο Ιβάν Σαββίδης!

Μόνο την... ευχάριστη πλευρά του Ιβάν Σαββίδη είδαν σήμερα ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του, στα διαδοχικά μίτινγκ που έλαβαν χώρα υπό τον ισχυρό άντρα του Δικεφάλου!

Χωρίς καμία δόση υπερβολής, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έπλεε σε πελάγη ευτυχίας και μοίρασε σε όλους μπράβο για το "διπλό" εις βάρος της Αϊντραχτ ειδικότερα και την πρωτιά στον όμιλο γενικότερα, συγχαίροντας τόσο τον προπονητή και μέσω αυτού ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και τα στελέχη της διοίκησης για το γεγονός πως όλα πήγαν όπως έπρεπε να πάνε στο κομμάτι της μεγαλειώδης παρουσίας των οπαδών του Δικεφάλου στη Φρανκφούρτη!

Βέβαια, ο Ιβάν Σαββίδης δεν παρέλειψε να ζητήσει από όλους τους συνομιλητές του να συνεχίσουν με την ίδια προσήλωση το έργο τους, χωρίς κανέναν εφησυχασμό, αλλά σε κάθε περίπτωση στο πρόσωπό του υπήρχε μία τεράστια χαρά και ευτυχία για την ιστορική νίκη επί της Αϊντραχτ και την ξέφρενη έως τώρα πορεία της ομάδας στο Europa Conference League, σε τέτοιο βαθμό που το όλο σκηνικό να χαρακτηρίζεται μέχρι και... σπάνιο!

Διαβάστε ακόμη...