Σαν σήμερα το παιχνίδι-ξεκίνημα της αρμάδας του Λουτσέσκου!

Από paok24.com:Σαν σήμερα στις 2/12/2017, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στα Πηγάδια της Ξάνθης, με 0-3 την ακριτική ομάδα και ξεκινούσε ένα μεγάλο σερί νικών σε μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.
Πηγή: paok24.com
Σαν σήμερα το παιχνίδι-ξεκίνημα της αρμάδας του Λουτσέσκου!

Ο ο ΠΑΟΚ πέρασε σαν άνεμος βγάζοντας ποιότητα και με τρομερή δίψα, πήρε το πρώτο διπλό της χρονιάς στην Ξάνθη (0-3).

Στα Πηγάδια της Ξάνθης, εκεί που παραδοσιακά δυσκολεύονταν οι... μεγάλοι του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ βρήκε το πρώτο "διπλό" της σεζόν και έδειξε πως έχει σφυγμό και μακριά από την Τούμπα, σκορπίζοντας με τρία τέρματα (0-3) την "μάχιμη" Ξάνθη που το πάλεψε μέχρι τέλους.

Το αυτογκόλ του Πάμπλο Ντε Λούκας έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για τους "ασπρόμαυρους", οι οποίοι στο πιο ουσιαστικό τους παιχνίδι μακριά από την έδρα τους, βρήκαν και δις το δρόμο προς τα δίχτυα με τους Μακ και Κρέσπο.

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (52′ Μελιόπουλος), Λουσέρο (76′ Φασίδης), Μεχία, Μπουλά, Γιέντρισεκ, Σιλλά, Λισγάρας, Κασάδο.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (70′ Μαλεζάς), Τσίμιροτ, Κάνιας (74′ Μαουρίτσιο), Λημνιός, Ελ Καντουρί (12′ Μακ), Πέλκας, Κουλούρης.

Διαβάστε ακόμη...