Αύξηση κεφαλαίου και… επενδύσεις

Από forzaonline.gr:Το πρωί της ερχόμενης Τρίτης θα γίνει στα γραφεία της Τούμπας η γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Πηγή: forzaonline.gr
Αύξηση κεφαλαίου και… επενδύσεις

Η αύξηση αναμένεται να είναι γύρω στα 4 με 5 εκατομμύρια ευρώ και γίνεται προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις μέχρι το τέλος του χρόνου, κάτι που είναι προϋπόθεση και για την αδειοδότηση της επόμενης σεζόν, αλλά και να υπάρχει ρευστότητα για τις υποχρεώσεις που έρχονται σε όλα τα επίπεδα.

Από την ώρα που η ΠΑΕ δεν έφτασε ακόμη στο στάδιο της αυτοχρηματοδότησης, απαιτούνται σε ετήσια βάση «οικονομικές ενέσεις» από την ιδιοκτησία, με αποτέλεσμα το μετοχικό κεφάλαιο να είναι σήμερα λίγο κάτω από τα 130 εκατομμύρια.

Υπενθυμίζεται ότι πέρσι τον Δεκέμβριο η αύξηση ήταν ύψους 7,5 εκατομμυρίων, ενώ στο κλείσιμο της σεζόν ήρθε άλλη μια αύξηση ύψους 3 εκατομμυρίων το Μάιο.

Στη συνέλευση αναμένεται να δοθούν διευκρινίσεις και για το πρότζεκτ της κατασκευής αθλητικού κέντρου στην περιοχή της Θέρμης, που είναι στα σκαριά, αλλά και για την υπόθεση της νέας Τούμπας.

Διαβάστε ακόμη...