Καταλήγει στον Τρουτσέβ ο ΠΑΟΚ!

Από paok24.com: Ο Γάλλος ακραίος, κορυφαίος παίκτης στη Βουλγαρία πέρσι, ο "εκλεκτός" για την αντικατάσταση του Ρουσό!
Πηγή: paok24.com
Καταλήγει στον Τρουτσέβ ο ΠΑΟΚ!

Στον 28χρονο Γάλλο – βουλγάρικης καταγωγής – ακραίο, Άξελ Τρουτσέβ, καταλήγει ο ΠΑΟΚ για την αντικατάσταση του Τόμας Ρούσο, ο οποίος θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στις αρχές του μήνα, που τον υποχρέωσε να υποβληθεί σε επέμβαση!

Ο Τρουτσέβ, με ύψος 1,96, μετά από επτά "σταθμούς" στην πατρίδα του, αγωνίστηκε πέρσι στην Νάφτεξ Μπουργκάς και αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης του βουλγαρικού πρωταθλήματος, ενώ φέτος ξεκίνησε στην ιταλική Ράνα Βερόνα!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τρουτσέβ υπήρξε συμπαίκτης με τον Θοδωρή Βουλκίδη στην Πουατιέ, ενώ ο λόγος της αποχώρησής του από την Ράνα Βερόνα έχει να κάνει με γεγονός πως δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του προπονητή του!

Έτσι, ο ΠΑΟΚ ήρθε σε επαφή μαζί του, με τον παίκτη να λέει το «ναι» στην πρόταση που του έγινε από τον Δικέφαλο και τον Γιόσκο Μιλενκόσκι, ώστε να επιστρέψει στα Βαλκάνια.

Υπενθυμίζεται ότι όσον αφορά τον Ρούσο, ο ΠΑΟΚ δεν έχει «σπάσει» το συμβόλαιό του με τον παίκτη, αλλά θα περιμένει την αποθεραπεία του (η επιστροφή του υπολογίζεται τον Φεβρουάριο) για να πάρει τις αποφάσεις του για το αν θα συνεχίσει με 5 ξένους και θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι ένας εξ αυτών να μένει εκτός.

Διαβάστε ακόμη...