Το ήθελε ο ΠΑΟΚ, έγινε πράξη!

Από paok24.com: Η απομάκρυνση του Ζοάο Καπέλα, ο αντικαταστάτης του και ο μόνιμος αντιρρησίας!
Πηγή: paok24.com
Το ήθελε ο ΠΑΟΚ, έγινε πράξη!

Τις τελευταίες ημέρες του ως VAR project manager της KEΔ μετράει ο Ζοάο Καπέλα!

Όπως ειπώθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ο Πορτογάλος θα αποτελέσει παρελθόν και στη θέση του θα προσληφθεί ο Σουηδός Λιφ Λίντμπεργκ, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Πίτερ Φρόιντφελντ και έχει διατελέσει μέλος της ΚΕΔ το 2018.

Η... αλλαγή φρουράς θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και στη συνέχεια θα επικυρωθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με τη συγκεκριμένη εξέλιξη να βρίσκει αντίθετο τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκη Αγραφιώτη και ενώ ο ίδιος είχε εκφραστεί θετικά στην προηγούμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για την αντικατάσταση του Καπέλα!

"Την προηγούμενη φορά δεν είχε αντίρρηση ο Ολυμπιακός" θύμισε στον Τάκη Αγραφιώτη ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, για να πάρει την απάντηση "τώρα έχουμε"!

Σε κάθε περίπτωση, η αποχώρηση του Ζοάο Καπέλα αποτέλεσε απαίτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά τα πολλά κακώς κείμενα του VAR εις βάρος του Δικεφάλου, τόσο τη φετινή σεζόν όσο και την περσινή, με τον Μάκη Γκαγκάτση να έχει εξωτερικεύσει και... επίσημα τη συγκεκριμένη επιθυμία – απαίτηση, στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League στις 3 Οκτωβρίου, κάνοντας παράλληλα, θέτοντας παράλληλα θέμα για εγκατάσταση του τρισδιάστατου συστήματος ελέγχου οφσάιντ και του goal line technology!

Διαβάστε ακόμη...