Η Ισλανδία στο ρυθμό του ΠΑΟΚ-Άρης λόγω Φρίντρικσον! (vid)

Από paok24.com: Το ΠΑΟΚ – Άρης, παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά ντέρμπι της Ευρώπης και η παρουσία του Έλβαρ Φρίντρικσον, έφερε ενδιαφέρον ακόμα και στην Ισλανδία φέτος.
Πηγή: paok24.com
Η Ισλανδία στο ρυθμό του ΠΑΟΚ-Άρης λόγω Φρίντρικσον! (vid)

Στο Παλατάκι το Σάββατο, βρέθηκε Ισλανδός δημοσιογράφος, προκειμένου να δει από κοντά το συμπατριώτη του και να μεταφέρει στην πατρίδα του, την ατμόσφαιρα που έζησε.

Η ιστοσελίδα «Karfan.is», είχε το δικό της αφιέρωμα, σημειώνοντας πως «η ατμόσφαιρα ήταν απερίγραπτη και κάτι που δεν έχουμε ξαναζήσει ποτέ»! Παράλληλα, ο δημοσιογράφος έμεινε στο τελετουργικό με τα κλειδιά που κουνούσαν στο τέλος οι φίλοι του ΠΑΟΚ, αναφέροντας ότι "έχουν τα κλειδιά της πόλης", χωρίς να γνωρίζει βέβαια, ότι πρόκειται για ένα γνωστό σύνθημα, στο ρυθμό των καλάντων των Χριστουγέννων...

Ο Φρίντρικσον μίλησε στην κάμερα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως... «βλέπεις αυτήν την ατμόσφαιρα στο Youtube και εύχεσαι να μπορέσεις να το ζήσεις κάποια στιγμή» ενώ αστειευόμενος στο τέλος και μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη, είπε πως... «υποθέτω ότι θα επιστρέψω με... Πόρσε στο σπίτι απόψε»! Πίσω από αυτήν την ατάκα, κρύβεται μια "ιστορία" που έχει να κάνει με το αυτοκίνητο του αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Βασίλη Τριλυράκη, ο οποίος του είχε υποσχεθεί μία βόλτα, αν η ομάδα νικούσε τον Άρη, όπως και έγινε!

Διαβάστε ακόμη...