Κωνσταντινίδης: «Αυτές οι στιγμές δεν θα σβήσουν ποτέ, υπερήφανος για τον Λουτσέσκου» (vid)

Από sdna.gr: Υπερήφανος για τη συνεργασία του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου την ιστορική χρονιά της κατάκτησης του νταμπλ που έβαλε άπαντες στο πάνθεον του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε μιλώντας στο SDNA o Παντελής Κωνσταντινίδης.
Πηγή: sdna.gr
Κωνσταντινίδης: «Αυτές οι στιγμές δεν θα σβήσουν ποτέ, υπερήφανος για τον Λουτσέσκου» (vid)

Ο συνεργάτης του Ρουμάνου τεχνικού του «Δικεφάλου» ευχαρίστησε, μετά την παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Βασιλόπουλου στο Ολυμπιακό Μουσείο με τίτλο «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK», τόσο τον ίδιο όσο και τον Ιβάν Σαββίδη για τη συμβολή τους στην εκτόξευση του συλλόγου.

Μάλιστα κάλεσε άπαντες να προμηθευτούν το βιβλίο, για να θυμηθούν ξεχωριστές στιγμές αλλά και να μάθουν, αν πρόκειται για μικρά παιδιά, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως το επόμενο νταμπλ δεν αργεί.

«Ήταν πολύ ωραία εκδήλωση, ήρθαν συγκινητικές στιγμές στη μνήμη μας μετά από κάποια χρόνια και φρεσκάραμε πράγματα που είχαν εξασθενίσει, αυτές οι στιγμές δεν θα σβήσουν ποτέ από τις αναμνήσεις μας», δήλωσε αρχικά το στέλεχος των «ασπρόμαυρων» για να προσθέσει:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, κυρίως για τον Ραζβάν που ήταν ο στυλοβάτης αυτής της προσπάθειας του νταμπλ, του δόθηκε η δυνατότητα να εκφράσει το πώς έζησε αυτή την πορεία. Τον ευχαριστώ δημόσια για τα καλά λόγια προς εμένα, αισθάνομαι περήφανος που ήμουν δίπλα του. Πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον κ. Σαββίδη καθώς χωρίς τη δική του βοήθεια και διάθεση να επενδύσει στην ομάδα δεν θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει τίποτα».

Κλείνοντας, ο κ. Κωνσταντινίδης ανέφερε:

«Θέλω να πω από καρδιάς ότι όλοι πρέπει να έχουν αυτό το βιβλίο στο σπίτι τους. Θα μείνει στην ιστορία και νομίζω ότι και για τα μικρά παιδιά που δεν έζησαν τις στιγμές του νταμπλ, θα τους δοθεί μία εικόνα του πώς ήταν αυτά τα δύο χρόνια. Μιλάμε για ένα νταμπλ γιατί το άλλο δυστυχώς χάθηκε στα χαρτιά, οπωσδήποτε να ζήσει το παλιό και μαζί να ζήσουμε όλοι το καινούργιο που θα έρθει».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...