Χατζόπουλος: «Πολύ κοντά σε συμφωνία για τη φανέλα»

Απο paok24.com: Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε είδηση στο «City 106.1»
Πηγή: paok24.com
Χατζόπουλος: «Πολύ κοντά σε συμφωνία για τη φανέλα»

Ο Θανάσης Χατζόπουλος φιλοξενήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής «Full Επίθεση» στο «City 106.1» και μίλησε για τη νίκη επί της Χάποελ, για την πορεία της ομάδας, το πλάνο εξυγίανσης, αλλά και για το θέμα κεντρικής χορηγίας στη φανέλα, που παρουσιάζει εξέλιξη.

«Είναι μεγάλη χαρά για όλους μας. Είναι πιο δύσκολο για εμάς, γιατί έχουμε έναν όμιλο που βρίσκονται δύο από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Ήταν μία σημαντική νίκη παίζοντας κόντρα στην αήττητη Χάποελ και είμαστε στην πρώτη θέση» ανέφερε αρχικά για τη χθεσινή νίκη και συνέχισε...

«Οι αγώνες που γίνονται στο Παλατάκι, είναι διαφήμιση του αθλήματος. Υπάρχει εορταστικό κλίμα σε κάθε παιχνίδι. Αυτό αξίζει και στο σύλλογο και στο να ξαναχτίσουμε σιγά-σιγά το όνομα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Ακόμα είναι δύσκολο να λέμε μεγάλα λόγια αλλά η προσπάθεια πάντα θα γίνεται. Πρώτο μέλημα είναι να εξαλείψουμε α χρέη και μετά να βελτιώνουμε την ομάδα όσο μπορούμε κάθε χρονιά. Στον αθλητισμό έρχονται και δυσκολίες. Αντιδράσαμε γρήγορα, καλύψαμε τα κενά που χρειάζονταν η ομάδα έχει μπει σε καλό δρόμο έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι που θέλουμε να κερδίσουμε. Να αντέξουμε στο σκληρό μπάσκετ. Θα το δούμε το Σάββατο».

Μιλώντας για τη πορεία της ομάδας, σημείωσε... «Αυτές τις νίκες τις φέρνουν οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο. Δίνουν την ψυχή τους, είναι μια ομάδα μαχητών και θέλει χρόνο για να βρει τα πατήματά της. Έχουν προστεθεί δύο νέοι παίκτες. Αξίζουν συγχαρητήρια γιατί μάχονται και φέρνουν το αποτέλεσμα. Για εμάς, είναι μία χαρά γιατί παίρνει χαρά και ο κόσμος και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα που κάνουμε».

Όσο για το αν... παλεύεται η δική του μάχη στην προσπάθεια μηδενισμού όλων των παλιών χρεών, είπε: «Παλεύεται, με υπομονή όμως. Δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Μήνα με το μήνα, ξεχρεώνουμε. Θέλει γαϊδουρινή υπομονή. Ουσιαστικά, εξυγίανση γίνεται τα τελευταία 3-3,5 χρόνια. Φαίνεται η μείωση των χρεών. Αυτό που υποσχεθήκαμε θα το κάνουμε πράξη. Έχω τρομερή υπομονή και γινάτι. Όταν βάλω κάτι στο μυαλό μου, θα κάτσω, θα σκάσω, αλλά θα γίνει

Πληρώνουμε δύο πράγματα. Τα έξοδα της ομάδας κάθε χρόνο, τις υποχρεώσεις στο δημόσιο και τα παλιά. Αν δεν είχαμε τα παλιά θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερους παίκτες. Δε μπορώ να μειώσω τους παίκτες μας όμως, χθες αντιμετώπισαν στα ίσια και νίκησαν μια ομάδα όπως η Χάποελ. Πρέπει να υπάρχει υπομονή και συσπείρωση από όλους. Η ομάδα θα δίνει τα πάντα στο γήπεδο, όπως είναι η αρχή. Από το «κεφάλι» υπάρχει το πάθος και η θέληση και αυτό, μεταφέρεται σε όλους. Από τη στιγμή που βλέπω τέτοια απόδοση στο γήπεδο, το πετυχαίνουμε σε μεγάλο βαθμό».

Όσο για τις ανταγωνιστικές ομάδες, παρά το συγκεκριμένο μπάτζετ που υπάρχει για το αγωνιστικό, τόνισε... «Στην ομάδα υπάρχει μία τεχνογνωσία. Επειδή έχουμε βαριά φανέλα και ιστορία, παίζουμε στην Ευρώπη και υπάρχουν παίκτες που θέλουν να έρθουν να το ζήσουν. Θέλουν να παίζουν διπλά παιχνίδια, να βελτιωθούν οι ίδιοι. Ο Φρίντρικσον άφησε ένα παχυλό συμβόλαιο για να έρθει στον ΠΑΟΚ, να είναι πρώτος, να ηγηθεί μίας προσπάθεια. Προτίμησε να έρθει με λιγότερα σε μια ομάδα που του έδινε αυτή τη δυνατότητα. Χρόνο με το χρόνο, δείχνουμε ανταγωνιστικές ομάδες που προσπαθούν για το καλύτερο».

Σε ερώτηση για το θέμα της κεντρικής χορηγίας στη φανέλα, ανέφερε... «Κάνουμε κάποιες συζητήσεις. Είμαστε πολύ κοντά σε μια νέα χορηγία για τη φανέλα μας. Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι θα κλείσουμε τη συμφωνία και μόλις είναι έτοιμο θα το ανακοινώσουμε. Είναι μια επιτυχία της διοίκησης, έστω και λίγα αργά, αλλά έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια και πολλές μάχες μπροστά μας. Ο ΠΑΟΚ είναι τέτοιο μέγεθος και δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο το όφελος που έχει μια εταιρεία όταν διαφημίζεται σε έναν τέτοιο οργανισμό».

Τέλος για το ντέρμπι με τον Άρη το Σάββατο και αν περιμένει «sold out», είπε... «Αυτό περιμένουμε. Είναι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Θα είναι ένα ωραίο ματς. Εύχομαι να είναι γεμάτο το γήπεδο, πάντα σε κόσμιο πλαίσιο και φυσικά, να νικήσουμε εμείς».

Διαβάστε ακόμη...