Πρώτος ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Από sdna.gr:Εξαιρετική κρίνεται η έως τώρα ευρωπαϊκή πορεία για τα τμήματα ποδοσφαίρου και το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, τα οποία βρίσκονται στην κορυφή των ομίλων τους σε Conference League και BCL, έχοντας παράλληλα κερδίσει ομάδες - φαβορί για την κατάκτηση των δύο διοργανώσεων.
Πηγή: sdna.gr
Πρώτος ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Ο οργανισμός του ΠΑΟΚ διανύει έως τώρα μία πολύ παραγωγική πορεία στην Ευρώπη σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, με τις ομάδες των Ραζβάν Λουτσέσκου και Φώτη Τακιανού να βρίσκονται στην κορυφή των ομίλων τους σε Conference League και Basketball Champions League.

Πιο συγκεκριμένα, το ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικεφάλου που πέρασε τρεις προκριματικούς για να βρεθεί στον όμιλο, βρίσκεται στην πρώτη θέση με 10 βαθμούς (3 νίκες - 1 ισοπαλία) σε τέσσερα παιχνίδια, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την παρουσία του στην επόμενη φάση και με καλό αποτέλεσμα στην Φρανκφούρτη, αναμένεται να κλειδώσει και την πρωτιά.

Να σημειωθεί πως οι «ασπρόμαυροι» πέτυχαν μία σπουδαία νίκη στην Τούμπα, επικρατώντας της Άιντραχτ που αποτελεί ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του Conference, με 2-1.

Τα αποτελέσματα έως τώρα:

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ - Μπεϊτάρ 0-0

Μπεϊτάρ - ΠΑΟΚ 1-4

Χάιντουκ - ΠΑΟΚ 0-0

ΠΑΟΚ - Χάιντουκ 3-0

Χαρτς - ΠΑΟΚ 1-2

ΠΑΟΚ - Χαρτς 4-0

ΟΜΙΛΟΣ

Ελσίνκι - ΠΑΟΚ 2-3

ΠΑΟΚ - Άιντραχτ 2-1

Αμπερντίν - ΠΑΟΚ 2-3

ΠΑΟΚ - Αμπερντίν 2-2

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Άιντραχτ - ΠΑΟΚ (30/11 - 22:00)

ΠΑΟΚ - Ελσίνκι (14/12 - 19:45)

Όσον αφορά το μπάσκετ, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ήδη δύο τεράστιες υπερβάσεις και συνεχίζει να κοιτά ακόμη ψηλότερα, με το σύνολο του Τακιανού να έχει κερδίσει εκτός έδρας την Γαλατασαράι (77-88) και εντός την Χάποελ Ιερουσαλήμ (79-77), ομάδες που στοχεύουν να κατακτήσουν το ΒCL και σαφώς έχουν πολύ υψηλότερο μπάτζετ από τον Δικέφαλο.

Οι «ασπρόμαυροι», έχουν ως... αγκάθι την εκτός έδρας ήττα από την Μπενφίκα, αλλά με τρία παιχνίδια να απομένουν, εκ των οποίων τα δύο στο Παλατάκι, η πρώτη θέση ανάμεσα στα μεγαθήρια της εν λόγω διοργάνωσης είναι εφικτή και θα αποτελέσει μία σπουδαία επιτυχία, καθώς θα βγάλει τον Δικέφαλο από την διαδικασία των play in και θα τον στείλει στην επόμενη φάση.

Τα αποτελέσματα έως τώρα:

Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ 77-88

Μπενφίκα - ΠΑΟΚ 94-72

ΠΑΟΚ - Χάποελ Ιερουσαλήμ 79-77

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΟΚ - Μπενφίκα (29/11 - 19:30)

Χάποελ - ΠΑΟΚ (13/12 - 19:30)

ΠΑΟΚ - Γαλατασαράι (20/12 - 19:30)

Σαφώς και η πρώτη θέση μέχρι το φινάλε των αγωνιστικών είναι αρκετά δύσκολη αλλά ο ΠΑΟΚ με την εικόνα του μπορεί να το πετύχει. Σε κάθε περίπτωση όμως, φαίνεται πως και τα δύο τμήματα του συλλόγου θα... ταξιδέψουν στην Ευρώπη και στο πρώτο μισό του 2024, κάτι που σίγουρα είναι σημαντικό για το πρεστίζ και την διάκριση του οργανισμού.

Διαβάστε ακόμη...