«Η UEFA ανοίγει έρευνα για ρατσιστική επίθεση στο ΠΑΟΚ-Αμπερντίν»

Από paok24.com: Όπως όλα δείχνουν το θέμα που άνοιξε η Αμπερντίν μετά την αναμέτρηση της Τούμπας για φερόμενη ρατσιστική επίθεση μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ σε βάρος του Γκουέγ θα έχει και συνέχεια. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter το Sky Sports.
Πηγή: paok24.com
«Η UEFA ανοίγει έρευνα για ρατσιστική επίθεση στο ΠΑΟΚ-Αμπερντίν»

Από την πλευρά της, η Ασπρόμαυρη ΠΑΕ απάντησε άμεσα και διέψευσε κατηγορηματικό τους ισχυρισμούς των Σκωτσέζων, λέγοντας μάλιστα πως αποτελεί προϊόν φαντασίας. Συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΠΑΟΜ ανέφερε: «Ουδέποτε στην Τούμπα έχει υπάρξει ρατσιστική συμπεριφορά, η οποία δεν θα ήταν έτσι κι αλλιώς ανεκτή. Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ξεκάθαρα προϊόν φαντασίας, καθώς δεν υπέπεσε στην αντίληψη κανενός επίσημου της διοργάνωσης.

Αντίθετα, ήταν εμφανής η προκλητική συμπεριφορά των αναπληρωματικών της Αμπερντίν στη φάση της ισοφάρισής τους και προς τιμήν τους οι φίλαθλοι δεν αντέδρασαν καθόλου».

Σύμφωνα βέβαια με το Sky Sports την Τρίτη (14/11), η UEFA θα ανοίξει φάκελο για την υπόθεση και θα διερευνήσει το ενδεχόμενο περιστατικό.

Διαβάστε ακόμη...