Η υποκρισία των Αρειανών σε άλλο επίπεδο! (vid)

Από paok24.com: Μια ακόμα κίνηση που δείχνει πως Αρειανή υποκρισία έχει περάσει σε άλλο επίπεδο καταγράφηκε πριν την αναμέτρηση του Άρη με το Βόλο. Σε ένα από τους επίσημους λογαριασμούς του στα social media, η ΠΑΕ Άρης έδειξε στιγμιότυπο από την ομιλία που έγινε στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του αγώνα. «Να παίξουμε και για τους φυλακισμένους...» ακούγεται ως προτροπή προς τους ποδοσφαιριστές.
Πηγή: paok24.com
Η υποκρισία των Αρειανών σε άλλο επίπεδο! (vid)

Ποιους εννοεί; Τους εννιά συλληφθέντες που σε βάρος τους έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, καθώς ανάμεσά τους φέρεται να είναι αυτοί που επιτέθηκαν στους δύο οπαδούς του ΠΑΟΚ που τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όλα αυτά από τον επίσημο Άρη και άπαντες το αντιμετωπίζουν ως κάτι... φυσιολογικό.

Την ίδια στιγμή, πριν από λίγους μήνες, για για μεγάλο διάστημα, ο ΠΑΟΚ κατηγορούταν από... όποιον μιλούσε Ελληνικά λόγω ενός πανό που κρεμάστηκε στα κάγκελα της Τούμπα και αφορούσε τους οπαδούς της ομάδας που είναι στις φυλακές. Μια κίνηση που στοίχισε σε πέντε οπαδούς που συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για το κρέμασμα του συγκεκριμένου πανό.

Και αν κάποιοι περίμεναν από τους επίσημους φορείς του Άρη να καταδικάσουν τα επεισόδια που έγιναν το διήμερο 29 και 30 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, ακόμα περιμένουν.

Να θυμίσουμε πως τη μια μέρα καταγράφηκαν σε βίντεο άνθρωποι να κρατάνε τσεκούρια και να επιτίθενται, και την Κυριακή χτυπήθηκαν με διάφορα «όπλα» δύο άνθρωποι. Στους κατηγορούμενους του δεύτερου επεισοδίου αναφέρεται επίσημος Άρης, ενώ οι δράστες της απίστευτης επίθεσης του Σαββάτου στο κέντρο, ακόμα αγνοούνται...

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...