Ο ΠΑΟΚ, που… ωριμάζει κι ο συνδυασμός δουλειάς και νοοτροπίας

Από forzaonline.gr: O Ράζβαν Λουτσέσκου προσπαθεί εκτός από το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι να εκπαιδεύει τους ποδοσφαιριστές του και στο πνευματικό κομμάτι. Δηλαδή στη διαχείριση των νικών, αλλά και των ηττών.
Πηγή: forzaonline.gr
Ο ΠΑΟΚ, που… ωριμάζει κι ο συνδυασμός δουλειάς και νοοτροπίας

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως η ήττα από την ΑΕΚ με 2-0 με... κατεβασμένα τα χέρια και ο θρίαμβος επί του Ολυμπιακού με 2-4 αντιμετωπίστηκε στο εσωτερικό της ομάδας με παρόμοιο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, τόσο στη δύσκολη διαχείριση του αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους», όσο και μετά τη νίκη επί των «ερυθρολεύκων» κυριάρχησε η ψυχραιμία.

Αυτό έδειξε πως το σύνολο των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να ωριμάζει και να κατανοεί πως θα υπάρχουν και δύσκολα βράδια, αλλά και αυτά που η ομάδα θα έχει κάνει τα πάντα σωστά και θα έχει φύγει από το γήπεδο έχοντας πάρει μεγάλες νίκες.

Αυτό που σχολίαζε στους συνεργάτες του ο Ρουμάνος κόουτς είναι πως αυτή είναι η σωστή νοοτροπία και πως με αυτό το σκεπτικό πορευόταν ο Δικέφαλος τη χρονιά που κατέκτησε το αήττητο νταμπλ. Βέβαια, αμέσως μετά σημείωνε πως οι διακρίσεις θα έρθουν μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά και πως η νοοτροπία χωρίς τη δουλειά δεν μπορεί να κάνει τίποτα από μόνη της. Το σημαντικό για τον Λουτσέσκου είναι η ομάδα να μπορεί να έχει μια σταθερότητα στην απόδοση της και να μην είναι ρόλερκόστερ, από τα ψηλά στα χαμηλά και το αντίστροφο.

Διαβάστε ακόμη...