Η μεικτή ζώνη του ΟΦΗ-ΠΑΟΚ Morris

Οι δηλώσεις του Θαλή Θεοδωρίδη και της Αντιγόνης Παπαδοπούλου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Morris επί του ΟΦΗ με 0-1, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Women's Football League.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΟΦΗ-ΠΑΟΚ Morris

Θαλής Θεοδωρίδης:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα η οποία είχε το απόλυτο των νικών, την καλύτερη επίθεση και άμυνα, ενώ προερχόταν από ένα σημαντικό διπλό ψυχολογίας. Παίξαμε σ' ένα καλό γήπεδο με καλές συνθήκες, και ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του αγώνα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να αυξήσουμε τον δείκτη του σκορ, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι θεωρώ απόλυτα δίκαιο. Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας σε υψηλά επίπεδα, αναγκάζοντας τον αντίπαλο να παίζει με μεγάλες μπαλιές και να ψάχνει το δικό μας λάθος για να επιτεθεί. Πήραμε ακόμα τρεις βαθμούς, και συνεχίζουμε την δουλειά μας».

Αντιγόνη Παπαδοπούλου:

«Ήταν ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι κόντρα σ' έναν αξιόμαχο αντίπαλο. Εμείς κάναμε το παιχνίδι μας, είχαμε την κατοχή της μπάλας, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες. Με την σειρά μου, είμαι πολύ χαρούμενη που με την παρουσία μου βοήθησα την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς. Από κει και πέρα, το κεφάλι κάτω, συνεχίζουμε την δουλειά, και πάμε για το απόλυτο».

Διαβάστε ακόμη...