Εκτός έδρας «μάχες» για Άιντραχτ και Αμπερντίν

Από paok24.com: Τι κάνουν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη...
Πηγή: paok24.com
Εκτός έδρας «μάχες» για Άιντραχτ και Αμπερντίν

Με το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στην Αμπερντίν, ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρόκριση του στη νοκ-άουτ φάση του Europa Conference League, με μόνο διακύβευμα για τη συνέχεια να αποτελεί η πρωτιά του ομίλου με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Αυτό το σαββατοκύριακο, αμφότεροι οι αντίπαλοι του Δικεφάλου δοκιμάζονται μακριά από την έδρα τους. Η Άιντραχτ αντιμετωπίζει την Βέρντερ Βρέμης στις 18:30, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Bundesliga. Οι «Αετοί» είναι στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 17 βαθμούς.

Η Αμπερντίν έχει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, στην έδρα της Σέλτικ, σε παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 16:30, για την 13η αγωνιστική του σκωτσέζικου πρωταθλήματος. Θυμίζουμε, νωρίτερα στη σεζόν, η αντίπαλο του ΠΑΟΚ πέρασε με 1-3 από την έδρα των Ρέιντζερς. Με 12 βαθμούς, η Αμπερντίν είναι στην 8η θέση, έχοντας λιγότερα παιχνίδια λόγω αναβολών.

Θυμίζουμε πως το Ελσίνκι έχει τελειώσει με τις εγχώριες διοργανώσεις στη Φινλανδία και του μένουν μόνο οι δυο τελευταίες αγωνιστικές για τον όμιλο του Conferene League.

Διαβάστε ακόμη...