Τραπ: «Ήρθε η ώρα της μάχης με τον ΠΑΟΚ για την πρώτη θέση»

Από sdna.gr: «Μάχη» για την πρώτη θέση του ομίλου θα δώσουν ΠΑΟΚ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τους Γερμανούς να δίνουν από νωρίς το σύνθημα.
Πηγή: sdna.gr
Τραπ: «Ήρθε η ώρα της μάχης με τον ΠΑΟΚ για την πρώτη θέση»

Η 4η αγωνιστική των ομίλων του Conference League ανήκει ήδη στο παρελθόν, με τον ΠΑΟΚ και την Άιντραχτ να έχουν εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Εκκρεμεί -ωστόσο- η πρωτιά. Και αυτή θα κριθεί στο επερχόμενο ματς των δύο ομάδων στην Φρανκφούρτη στις 30 Νοεμβρίου για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι Γερμανοί θα ψάξουν αναμενόμενα... ρεβάνς και για την ήττα τους στο γήπεδο της Τούμπας που «αφύπνισε» την Άιντραχτ, μετρώντας από εκείνο το ματς, ένα αήττητο σερί επτά αγώνων.

Για την ακρίβεια, η ομάδα του Ντίνο Τόπμελερ έχει καταγράψει έξι νίκες και μία ισοπαλία (εντός έδρας με την Μπορούσια Ντόρτμουντ) με τον Κέβιν Τραπ να δίνει το στίγμα των σκέψεων του:

«Δώσαμε τα πάντα και το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του... Τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλά για εμάς τις τελευταίες εβδομάδες. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και βάλαμε γκολ, αλλά είμαι ακόμη πιο χαρούμενος που πήραμε τη νίκη και είχαμε μια εικόνα ομάδας. Αν συνεχίσουμε έτσι, είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε πολύ καλά και στην συνέχεια», είπε αρχικά ο αρχηγός της αντιπάλου του ΠΑΟΚ.

Για την συνέχεια των αγώνων στον όμιλο και το ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Τραπ τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Τώρα παλεύουμε με τον ΠΑΟΚ για την πρώτη θέση, ήρθε η ώρα της μάχης για την πρώτη θέση. Ο βασικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε τον όμιλο και να πάμε απευθείας στην φάση των «16». Το πιο σημαντικό είναι ότι η μοίρα μας είναι στα χέρια μας».

Διαβάστε ακόμη...