Τα μηνύματα και η υπόσχεση Σαββίδη στον κόσμο του ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Το ΔΣ και τα κυρίαρχα θέματα
Πηγή: paok24.com
Τα μηνύματα και η υπόσχεση Σαββίδη στον κόσμο του ΠΑΟΚ

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ήταν και τόσο προγραμματισμένο. Το συγκάλεσε ο Ιβάν Σαββίδης μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού για συγκεκριμένους λόγους. Ο Σαββίδης μίλησε στους συνεργάτες του, αλλά επί της ουσίας ήθελε να επικοινωνήσει και με τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

 

Αλήθεια είναι ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ενθουσιάστηκε από τον ιστορικό θρίαμβο επί του Ολυμπιακού, ο οποίος όμως πέρα από το γόητρο έδειξε σε όλους πόσο δυνατά μπορεί και ο ΠΑΟΚ να μπει στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Αυτό είναι το πρώτο ζήτημα για τον Ιβάν Σαββίδη.

Με όλους τους τρόπους και σε όλους τους τόνους ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ζήτησε προσοχή, απόλυτη συγκέντρωση και συσπείρωση στο 100% ώστε να αντιμετωπιστούν οι κάθε είδους επιθέσεις και παγίδες που θα στηθούν απέναντι στην ομάδα. Από όλη την παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Σαββίδης έχει μάθει καλά ότι οι τίτλοι δεν κρίνονται 100% στα γήπεδα, ενώ γνωρίζει καλά ότι όταν ο ΠΑΟΚ δείχνει έτοιμος να το διεκδικήσει, αυτό μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις, ακόμη και ένωση δυνάμεων με σκοπό τη δημιουργία προβλημάτων στην ομάδα και στην ΠΑΕ. Κάπως έτσι ο Σαββίδης δεν μπορεί να δεχθεί ότι θα υπάρχουν εσωτερικές ΠΑΟΚτσήδικες φαγωμάρες γι αυτό και ζήτησε την όσο το δυνατό μεγαλύτερη συσπείρωση.

Το δεύτερο μήνυμα του Σαββίδη είχε να κάνει με τις μεταγραφές. Έχει συμφωνήσει απόλυτα με τον Λουτσέσκου τον οποίο φυσικά εμπιστεύεται στο 100% και έχει αποφασιστεί ενίσχυση της ομάδας εκεί που θα ζητήσει ο προπονητής. Ενίσχυση που θα προκύψει αμυντικά και μεσοεπιθετικά, σε θέσεις βέβαια που για να έρθουν και άλλοι παίκτες, κάποιοι θα αποχωρήσουν (ακόμη και δανεικοί) για να μην δημιουργηθούν άλλου είδους προβλήματα στο γκρουπ.

Τρίτο και σημαντικότερο το θέμα των έργων στις υποδομές. Ένα το νέο γήπεδο και ένα το αθλητικό κέντρο. Για το αθλητικό κέντρο που θα κατασκευαστεί ανατολικά, ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Για το γήπεδο ο Σαββίδης θύμισε και πάλι σε όλους το πιο βασικό στοιχείο που έχει να κάνει με τη δική του βούληση. Η ατάκα του έχει τεράστια αξία, ειδικά για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που γνωρίζει τι άνθρωπος είναι στην ηγεσία της ΠΑΕ και του Συλλόγου γενικότερα. To PAOK24 αποκάλυψε την συγκεκριμένη του ατάκα στο σημερινό ΔΣ που δείχνει και πόσο πολύ αποφασισμένος είναι, παρά το ότι προς το παρόν αντιμετωπίζει σημαντικά ζητήματα.

Εννοείται ότι ΔΕΝ υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ πιο σημαντικό από την υπόσχεση-δέσμευση ενός ανθρώπου όπως ο Ιβάν Σαββίδης!

Όλοι ξέρουν ότι ο Σαββίδης νιώθει μεγάλη ευθύνη απέναντι στον κόσμο, όλοι γνωρίζουν τις αρχές του κι' ότι κάθε υπόσχεσή του την έχει κάνει πράξη. Άρα, ό τι και αν γίνεται γεωπολιτικά, ό τι και αν γίνεται επιχειρηματικά, όπως κι αν εξελιχθούν τα πράγματα, θέλησε και πάλι να θυμίσει σε όλους ότι τη Νέα Τούμπα δεν υπάρχει περίπτωση να μην την κατασκευάσει κάνοντας κι αυτό το όνειρο των ΠΑΟΚτσήδων πραγματικότητα.

Διαβάστε ακόμη...