Το ντόρτι με τα "μάτια" της ΠΑΕ

Από paokfc.gr: Ένας ΠΑΟΚ βγαλμένος από όνειρο, έβαλε τεσσάρα γκολ στον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", πέρασε με 2-4 κι επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο.
Πηγή: paokfc.gr
Το ντόρτι με τα "μάτια" της ΠΑΕ

Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε στον Πειραιά με σχέδιο, καθαρό μυαλό, πάθος και δίψα για... αντίδραση και κατάφερε να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη.Από το πρώτο λεπτό του αγώνα μπήκε στο γήπεδο, σε ένα απαιτητικό παιχνίδι και δεν έδωσε δικαίωμα στον αντίπαλο του.

Κράτησε τη μπάλα, έκλεισε τους χώρους προς την αντίπαλη περιοχή και με ψυχραιμία έχτισε το παιχνίδι του προς την αντίπαλη εστία.Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες με Α.Ζίβκοβιτς και Κουλιεράκη , ο Κοτάρσκι έκανε μια μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Ποντένσε εξ επαφής, αλλά η ιστορία του πρώτου μέρους γράφτηκε στο 39ο λεπτό.

Τάισον και Μπάμπα συνδυάστηκαν άψογα, ο Γκανέζος γύρισε τη μπάλα στο πέναλτι και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-1, που δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Ο ΠΑΟΚ στάθηκε εξαιρετικά και στο 56′ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπράντον Τόμας από τον Πορόζο. Ο Ισπανός ήταν εύστοχος κι έκανε το 0-2.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει, βρήκε δίχτυα από θέση οφσάιντ κι ο Μπράντον Τόμας ξαναχτύπησε.

Με μια ακόμα εξαιρετική ομαδική προσπάθεια ο Μουργκ έδωσε την τελική πάσα στον Ισπανό κι αυτός σε κενό τέρμα έκανε το 0-3 στο 66′.Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν επικίνδυνος σε κάθε του επίθεση. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μαγκομέντ Οζντόεφ .

Ο ΠΑΟΚ βγήκε... μαγικά στην κόντρα, ο Κωνσταντέλιας εξέθεσε την άμυνα του Ολυμπιακού, συνεργάστηκε με τον Μουργκ και με ένα απίθανο τακουνάκι έστρωσε στον Ρώσο ο οποίος έκανε το 0-4 στο 78′.

Ο Ολυμπιακός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 2-4 με γκολ των Φορτούνη και Μασούρα, όταν τα πάντα είχαν κριθεί.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Κίνι (64′ Σολμπάκεν), Ρέτσος, Πορόσο, Ροντινέι, Χέσε (82′ Καρβάλιο), Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος (46′ Μασούρας), Φορτούνης, Ποντένσε (72′ Σκάρπα), Ελ Κααμπί (72′ Γιόβετιτς)

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Σάστρε, Μεϊτέ (89′ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (89′ Σβαμπ), Μουργκ , Τάισον (73′ Κωνσταντέλιας), Α.Ζίβκοβιτς (90′ Τζίμας), Μπράντον (82′ Ντεσπόντοφ)

Διαβάστε ακόμη...