ΑΟ Θήρας-ΠΑΟΚ

Για την 3η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Σαντορίνη, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, τον τοπικό ΑΟ Θήρας.
Πηγή: acpaok.gr
ΑΟ Θήρας-ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος συνδύασε με νίκη την πρώτη εντός έδρας υποχρέωση για το πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-2 της Θέτιδος Βούλας, και πλέον έχει να διαχειριστεί ένα απαιτητικό πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Απέναντί του, ο ΑΟ Θήρας, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 0-3 των Πρωταθλητών Πεύκων.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΑΟ Θήρας, ο προπονητής της ομάδας, Ντάρκο Ζάκοτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Αυτό δεν αποτελεί καμία δικαιολογία για να τα παρατήσουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, θα παλέψουμε, για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Η Θήρα είναι μία καλή ομάδα, την οποία αναλύσαμε όλη αυτή την εβδομάδα, ψάχνοντας τους τρόπους που θα τους αντιμετωπίσουμε. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε, με στόχο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023
3η αγωνιστική, Volley League γυναικών
Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας
19:00, ΑΟ Θήρας-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...